Hollands Next Topmodel, hema, pure, lipstick, lippenstift, rood, swatch, review, blog, yustsome

Vurige lippen met pure HEMA

Soms struin ik lekker even de HEMA in en kijk ik rond bij de hebbedingetjes. Wat ik dan vaak vergeet is de make-up afdeling,… whaaaaaaat? Ja zeker nu mijn filiaal ernstig veranderd is ben ik het spoor bijster. Gelukkig was ik deze keer wakker!

[tx_heading style=”default” heading_text=”HOLLANDS NEXT TOP MODEL” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hollands Next Topmodel, hema, pure, lipstick, lippenstift, rood, swatch, review, blog, yustsome

Hoe gebruik je een concealer palette? Of hoe breng je mooi eyeliner aan? De modellen leren het allemaal tijdens de shows van hollands next top model. Beautyconsultant Dominique Samuel deelt zijn geheimen royaal aan de modellen en aan jou. Hij gebruikt de make-up van de HEMA.

Met kriebels in hun buik poseren de meiden voor de camera. Ineens zijn ze de wereld van glitter en glamour ingestapt. Een droom die uitkomt. Goede make-up en een getalenteerde make-up artist zijn voor deze professionals in wording van groot belang. HEMA is trots dit seizoen het make-up merk te zijn van hollands next top model. Niemand minder dan Dominique Samuel is de beautyconsultant van HEMA tijdens deze show. Elke aflevering kun je volgen hoe Dominique helpt de meiden van hollands next top model te laten uitgroeien tot echte top modellen.

Wat een eer voor HEMA dat ze het make-up merk van HNT model mogen zijn. En dus trof ik bij het schap ook een paar mooie beautyproducten aan die speciaal met het HNT model logo werden aanbevolen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”PURE HEMA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hollands Next Topmodel, hema, pure, lipstick, lippenstift, rood, swatch, review, blog, yustsome

Ik hou van heerlijke knal kleuren en zag deze vurige rode lipstick! Wauw! Wat een kleur! Het leuke is dat het de naam pure HEMA draagt, refererend naar het rode logo!

Hollands Next Topmodel, hema, pure, lipstick, lippenstift, rood, swatch, review, blog, yustsome

Toen ik dus deze lipstick in handen had, zag ik een tubetje waar ik toen heel blij van werd. Een lipstick transformer! Deze maakt glanzende lippen, matte lippen! Yeah! Kan ik dubbel genieten van 1 kleur.

Dus met een blij gevoel, kinderhart is weer snel gevuld, ging ik naar huis.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VURIG ROOD” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op zondag kreeg ik zin om mijzelf op te maken. Ik ging nergens naar toe, maar met mijn bruine haren (ik heb geen grijs meer, omdat mijn man het eigenlijk niet mooi vond) wilde ik een leuke look maken.

Hollands Next Topmodel, hema, pure, lipstick, lippenstift, rood, swatch, review, blog, yustsome

Hollands Next Topmodel, hema, pure, lipstick, lippenstift, rood, swatch, review, blog, yustsome

De kleur dekt super! De lipstick is echt romig en voelt goed aan. Mijn lippen zien er fris en fruitig uit.

ingrediënten: OCTYLDODECANOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, CERA MICROCRISTALLINA, PPG-51/SMDI COPOLYMER, OCTYLDODECYL/PPG-3 MYRISTYL ETHER DIMER DILINOLEATE, SYNTHETIC BEESWAX, POLYETHYLENE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, NYLON-12, ROSA CANINA FRUIT OIL, ISONONYL ISONONANOATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, IRVINGIA GABONENSIS, SILICA, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, TITANIUM DIOXIDE (NANO), ALUMINA, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, TOCOPHEROL, MICA, CI 45410, CI 77891, CI 15850, TIN OXIDE.

[tx_heading style=”default” heading_text=”MATTE LIPPEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ja en dan nu… het tovermiddeltje! Abracadabra… Het is een transparante crème die je vanuit de tube kunt aanbrengen. Omdat ik dat niet wilde doen, heb ik het met mijn vinger erop gedept.

Ik zag dat ik wel een beetje kleur eraf haalde, dat vond ik wat minder.

Hollands Next Topmodel, hema, pure, lipstick, lippenstift, rood, swatch, review, blog, yustsome

Je ziet wel dat het de glans eraf haalt en dus een matte look tovert op je lippen.

HEMA: Deze lippenstift transformer maakt je glanzende (vloeibare) lippenstift mat.

Dus wat ze beloven, dat doet het.

ingrediënten: DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, BISABOLOL, TOCOPHEROL, SILICA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCINE SOJA OIL, ISOCETETH-10

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOPPRIJZEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Beide producten zijn te koop bij jouw HEMA filiaal of online voor 3,50 per stuk!


Dan wil ik nog iets opbiechten… ik plaatste gisteren een nieuwe profielfoto. Supermooi natuurlijk, maar ik ben een eerlijk mens en laat zien dat deze gemanipuleerd is.

Waarom plaatst ik dit? Ik wil laten zien dat we er allemaal uit kunnen zien als een supermodel, want dat is wat er tegenwoordig veel gedaan wordt in de mode bladen. Je zou er onzeker van worden.

En moet ik mij schamen om wie ik echt ben? Nee!

[tx_animate animation=”tada” duration=”6″ delay=”.4″ inline=”no”]DURF JIJ EEN VURIG RODE LIPSTICK AAN…[/tx_animate]

Like
  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie knalkleur zeg! Jij kan ook alles hebben

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Nee, niets voor mij ik zie er ‘raar’ uit met rode lipstick hahaha maar vind het altijd prachtig bij vrouwen die dit met verve dragen, tikkie groen van jaloezie dus. Staat je prachtig.

  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ja prachtig! Zeker met die geweldige mond van jou! Klinkt dit raar….???? Ik droeg eerder altijd knalrood, maar vind t bij mezelf steeds minder goed staan

  Pippi
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooi! Ik ga ook snel een rode lipstick uitkiezen. Gemanipuleerd? Ik zie twee mooie vrouwen!

  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zelf zou ik niet voor rood gaan maar bij jou staat het geweldig

  Babs
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je gewoon super, ik vind je wel iets van een kunstenares met een signature look op die manier! En bij de rechterfoto zie ik alleen een blauw filter, niet heel verschillend. 😉

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Je spat echt van het scherm met je rode lippen! De kleur staat je echt geweldig! Ben sinds kort ook rode lipstick gaan dragen. Eerst had ik een hekel aan rood Haha. Maar heb het toch een kans gegeven!;-)

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Jij hebt helemaal geen filter nodig hoor, looking good lady!

  Marsha von Winckelmann
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je echt prachtig! Ik ben ook niet vies van een rode lipstick. Maar ik vind wel dat het wel “heftig” bij mij staat haha soms een beetje te opvallend.

  Dhini.NL | Dhinivh
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Prachtig rode kleur. Ik durf het het wel hoor rode lipstick aan.

  http://dhini.nl

  Marloes Meeusen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Gave kleur Sonja! Staat je heel goed. En ach een filtertje op z’n tijd moet kunnen toch!

Laat een reactie achter!