saal-digitaal-bestellen-wanddecoratie-canvas-glas-plastic-aluminium-fotoboeken-foto-drukken-afdrukken-yustsome-2

Wanddecoratie | Alu-Dibond

Vandaag mag ik jullie laten kennismaken met Saal Digital NL. Bij dit bedrijf kun je terecht voor diverse fotobedrukkingen. Naast wanddecoratie (welke ik vandaag laat zien) is er ook een ruime keuze in fotoboeken, kaarten, posters, kalenders en andere materialen waar jij je gepersonaliseerd cadeau of voor je zelf kunt laten maken.

Saal Digital NL

Met grote passie voor fotografie

Wij leven en werken met grote passie voor fotografie. Onze software biedt zowel professionele- als ook hobbyfotografen de mogelijkheid hun producten in hoge kwaliteit en met liefde te ontwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid uw herinneringen in o.a. fotoboeken, posters, kaarten en kalenders vast te leggen. Saal Digital is „Made in Germany“. Alle producten worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd.

En dat het een ‘Duits’ fabricaat is, kun je zeer zeker merken! De kwaliteit van wat ik nu gezien heb is uitmuntend!

Goed, laten we eerst het bestellen eens onder de loep nemen!

saal-digitaal-bestellen-wanddecoratie-canvas-glas-plastic-aluminium-fotoboeken-foto-drukken-afdrukken-yustsome-1

 

De software is ook hier makkelijk te downloaden. Ik maak gebruik van een Windows computer en daarom is het een .exe bestand. Bij Mac gebruikers zal hier een .dmg bestand klaar staan ter download.

saal-digitaal-bestellen-wanddecoratie-canvas-glas-plastic-aluminium-fotoboeken-foto-drukken-afdrukken-yustsome-2

 

Eenmaal geïnstalleerd is de keuze, reuze… echter ik heb afgesproken om hier een wanddecoratie te tonen, dus ik klik braaf op de knop selecteren!

saal-digitaal-bestellen-wanddecoratie-canvas-glas-plastic-aluminium-fotoboeken-foto-drukken-afdrukken-yustsome-3

 

Een wanddecoratie is iets persoonlijks en de een houd van canvas, de ander gaat voor wat luxer en kiest voor glas. Ik heb gekozen voor Alu-Dibond, omdat ik het bedrukken op canvas nu wel ken en zelf nog nooit kennis gemaakt had met deze uitvoering.

Dan kun je van daaruit kiezen uit diverse formaten. Ik vond 30 x 90 erg gaaf… echter ik kwam telkens niet goed uit met de gekozen foto. Na wat stoeien met andere maten, kwam ik tot de ontdekking dat ze ook jouw eigen formaat kunnen maken! Yes! 40 x 80 kwam veel beter uit!

De foto uploaden en bestellen… echt dat ging zo makkelijk! Fijne software Saal Digital NL… pluspunt!

Omdat ik een budget van 50,- had, was mijn formaat iets duurder, maar dat betaal ik zelf bij.

LET OP,… vergeet niet de ophanging mee te bestellen! Ik had die bij de 30×90 er wel bij gedaan, maar op de een of andere suffe manier was ik bij het nieuwe formaat het weer kwijt… of gewist ?

Goed, ik ben creatief en heb het inmiddels opgelost!

Enkele dagen later kwam er een mega groot pakket aan via DHL.

Saal Digital NL order yustsome verpakking

 

Ook hier krijgen ze een dikke 10 voor! Perfect verpakt! Het karton ter ondersteuning is zo hard, dat ik er nu een mooi klusproject mee kan maken! Win, win situatie!

saal-digitaal-bestellen-wanddecoratie-canvas-glas-plastic-aluminium-fotoboeken-foto-drukken-afdrukken-yustsome-2

Omdat ik het ophangsysteem vergat, heb ik zelf twee haakjes er tegenaan gelijmd en er een touwtje tussen gespannen… ik wilde geen extra schroef in de muur zetten, dus gelukkig kwam het nog niet verkeerd uit.

Het materiaal is erg licht en ondanks het formaat bijna met 1 vinger te tillen! Ideaal!

Voordelen van Alu-Dibond:

Aluminiumplaat 3 mm dik (mat)
Centimeter nauwkeurige individuele afmetingen
6-kleuren-UV-Direct-Printinginclusief light kleuren
Extreem stabiel, buigvast en weersbestendig

De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Uw afbeelding wordt direct in ons fotolab met onze UV-direct-drukker van de nieuwste generatie op de Alu-Dibond-plaat gedrukt. Deze plaat staat bekend om zijn uitermate buigvastheid, licht gewicht en weersbestendigheid.

De foto die ik koos is erg scherp te zien, ik was bang dat de resolutie te laag zou zijn en mijn afbeelding erg korrelig, maar ook hier werd ik niet teleurgesteld.

img_2004

 

Een close-up van de afdruk… ik vind het (in mijn huis en niet bewerkt tot 1000 px) erg scherp!

img_2006

 

De foto is Friesland… moddergat waar wij dit jaar even naar toe zijn gegaan. Femke vertelde dat het daar erg koud was en dat was ook zo! Ondanks de kou, heb ik daar genoten van dit mooie stukje eb.

Voor Paul en mijzelf was dit tevens een trip om te kijken hoe onze relatie er voor stond. Soms ben je als gezin gefocused op kinderen, werk en en en… nu was het jij en ik (en Femke ?)! Nee, het zit goed tussen ons! ❤️ Vandaar deze herinnering… elke keer kijk ik en denk ik terug aan een paar heerlijke dagen.

img_2003

 

En voila… hier is het dan! Ik heb het zelf nog wat bewerkt om er een duo-tone met een hele donkerbruin tint van te maken, dat past beter dan zwart-wit.

Vind jij het ook zo mooi geworden? En is er bij jou een foto waar je een goed gevoel bij krijgt?

Ik dank Saal Digital NL voor de geboden mogelijkheid om hun product te testen! Ik geef jullie een 10 met goud randje! Chapeau!


Alu-Dibond overtuigend door maximale scherpte
Uw € 15,- waardebon ter kennismaking*: WB450KMA


Profiteer van deze geweldige aanbieding! En ik bedank jou voor het bezoekje!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Monica
  8 Dec 2016
  7:37am

  Heel mooi!

  Pippi
  8 Dec 2016
  7:39am

  Mooie foto! En het verhaal achter jullie reisje is het allermooist 🙂

  Babs
  8 Dec 2016
  8:10am

  Wauw, heel mooi!

  Eva
  8 Dec 2016
  8:20am

  Gaaf hoor!!! En een mooi verhaal achter de foto! Staat prachtig!! Hoe lang is de kennismaking code geldig? Wij zijn nog aan het klussen in ons huis dis nog niet bij het stukje decoratie hihi! XoXo Evelien

   YuStSoMe
   8 Dec 2016
   9:05am

   Dat kijk ik even na…

   YuStSoMe
   8 Dec 2016
   10:45am

   Deze is tot 31-12 geldig!

  Gonny
  8 Dec 2016
  8:20am

  Mooi zeg!
  En zeker met de gedachte erachter…
  Geniet er van.

   YuStSoMe
   8 Dec 2016
   9:06am

   Dank je wel! Doen we zeker… ?

  Femke
  8 Dec 2016
  8:22am

  Is foto echt mooi tot zijn recht gekomen!

   YuStSoMe
   8 Dec 2016
   9:05am

   Ja,… het geeft echt een goed gevoel! ?

  Natasja
  8 Dec 2016
  9:26am

  Prachtig! Zeker met het verhaal erachter. Dat jullie maar heel gelukkig mogen blijven!❤️

  Pieterphotografy
  8 Dec 2016
  10:41am

  Prachtige wand decoratie dat heb je goed gekozen. Groeten van Pieter Photografy

  nancy
  8 Dec 2016
  11:20am

  Heel erg mooi, juist ook omdat er een story bij zit! Ik hou daar altijd wel van. Ik neem bijvoorbeeld ook altijd steentjes mee van het strand in Engeland en dat ligt op een plekje in de yuin, dat is ons stukje Engeland en dan kunnen we lekker wegzwijmelen.

  Joyce
  8 Dec 2016
  9:35pm

  Wauw, heel mooi!

  Esmeralda
  9 Dec 2016
  7:28am

  Wat mooi, nog nooit gehoord van alu-dibond…

Laat een reactie achter!