Warm rood, laarsjes, herfst, mode, 2019, fashion, trend, fashionista, mode, klingel

Warm rood, de herfstkleur voor mij | fashionover50

Hoe leuk is het als je eindelijk de juiste laarsjes vind in je favoriete kleur: warm rood! Warm rood is momenteel echt mijn favoriete herfstkleur! Ik kan daarbij soms echt doorslaan als ik kleding koop, alles moet dan matchen! Herken jij dat ook in jezelf terug?

Warm rood

De kleur warm rood kent vele benamingen als Burgundy, Bordeaux, Wijnrood, Robijn, etc etc etc. In deze post hou ik het op warm rood!

Ik kocht eigenlijk een ander paar laarsjes, maar dat was een heel gedoe tijdens online bestellen, iets met alsof ze al gebruikt waren.

Balen… tot ik in Eindhoven met mijn vriendin aan het shoppen was en een winkel binnenstapte met leegverkoop, guess what? Daar stonden deze vrolijke boots! Alles hebben ze in zicht, riempjes, blokhak en nagels in de zool.

Warm rood, laarsjes, herfst, mode, 2019, fashion, trend, fashionista, mode, klingel
Ik ben er echt superblij mee want ze passen perfect bij diverse outfits! Vandaag laat ik jullie mijn Warm Rood outfit zien.


Woolworth shirt

Ken jij Woolworth? In Duitsland zijn er diverse winkels en ik loop er graag binnen en soms kom ik met iets of meer naar buiten.

Dit keer kocht ik er een shirt en een Alpino pet. En ja in een mooie warm rode kleur!

 

Warm rood, laarsjes, herfst, mode, 2019, fashion, trend, fashionista, mode, klingel

Het shirt is lekker lang en ik style het met een hele brede zwarte riem. Die riemen zocht ik superlang totdat ik vorig jaar van een vriendin een tas vol met riemen kreeg. Lucky me…

En de pet zagen jullie al op Instagram! Hij staat echt superleuk! Alleen ik ben mijn haren aan het laten groeien en dat piekt, spriet en weet ik veel hoe ik het moet noemen, maar kortom het zit vreselijk!

Ik trok er mijn nieuwe jasje van Klingel bij aan en het geeft gelijk weer een ander uitstraling.

 

Budget prijsjes

Zoals jullie weten hou ik van lekker budget shoppen en dit shirt kocht ik voor 7,99 en de barret/Alpino voor 3,99.

 

Zo zie je maar dat mode niet duur hoeft te zijn! Alleen moet je het wel durven combineren… dat hoor ik vaak, jij ziet het al in de winkel! Dat klopt, ik maak een look in mijn hoofd en weet vooraf wat ik nodig heb of wat ik erbij kan dragen! Voordeel van in beeld denken!

 

Tot de volgende fashionover50!

 

Like
  Marushi
  9 Oct 2019
  9:31am

  Ik vind ze erg leuk! Ik hou van deze kleur! <3

  Tessa Bowie
  9 Oct 2019
  2:35pm

  toffe look! vind je schoenen echt gaaf

  Daphne - verdraaidmooi
  13 Oct 2019
  1:28pm

  Mooie look! Het valt niet heel erg op dat het warm rode laarsjes zijn en zijn daarom heel makkelijk te combineren met veel outfits lijkt mij!

  Natascha - BeautyOpinie
  13 Oct 2019
  6:06pm

  Dit vind ik dus ook echt een Sonja kleur! Staat je super mooi!

  ByChristiana
  15 Oct 2019
  8:23am

  Wat zie je er mooi uit! Gaaf gecombineerd ook met de roze make-up look! Ik draag zelf ook graag hoedjes en petjes, ik heb die van vorig jaar er ook weer allemaal bijgepakt.

Laat een reactie achter!