Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome

Wat een heerlijke foundation

Ik kop maar gelijk in doel… en Goallll! Of word die afgefloten?

Gaan we het hebben over voetbal of over een foundation? Laat ik mijzelf maar even terugfluiten, want ik heb echt geen verstand van voetbal, maar wel van make-up! Nou ja, wat is verstand hebben van, ik heb er al veel getest, dus ben hier wel kundig in.

Recent was ik op uitnodiging op de BEAUTY TRADE SPECIAL 2018 en ging na het rondje met de pers nog even met Natascha van BEAUTYOPINIE.NL over de beurs vloer richting een hele mooie beauty stand van MAKEUP FACTORY! Waar wij een bekende jongedame zagen, namelijk Iris.

Alsof jein een snoepwinkel staat, zoveel moois! En toen viel het kwartje ook, verrek dit merk ken ik toch uit Duitsland? En Iris bevestigde dit! Ja, nu weet ik het weer, ze verkopen dit bij de Müller in Goch.

[tx_heading style=”default” heading_text=”MAKEUP FACTORY | FOUNDATION” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome

Als ik iets nog zoek ik het een foundation die echt bij mij past. En ik zag deze foundation wel, maar dacht altijd dat het niet geschikt zou zijn. Hoe kundig ben je als je meteen de juiste kleur in je handen krijgt van Iris en dat ze zegt, probeer die maar uit. En voila,… een match!

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome

De foundation bevat geen olie, dus is het even aankijken of het op mijn droge huid, niet te masker achtig overkomt. Ik moet zeggen dat het eerste stukje swatch op mijn hand er heel mooi uitzag.

Ik nam hem mee naar huis voor nader onderzoek.

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome

Speciale olie-absorberende stoffen en de lichte formulering van de olievrije foundation beloven een uitzonderlijk matte finish voor alle huidtypen, maar vooral voor degenen die vatbaar zijn voor vette en gemengde huid. Een ingeperkt polymeer zorgt ervoor dat de ondergrond mooi gelijkmatig wordt aangebracht. Bovendien zorgt hyaluronzuur voor de huid van het nodige vocht en ziet het er frisser uit.

 

Geen pipet, geen knijpflacon, nee dit glazen flesje komt met een applicator. De kleur is voor mijn huidskleur 34 Rosy Porcelain geworden. Ik wist dat mijn huid een rozige tint heeft, je kunt ook een wat gelige tint hebben, dus daar wel altijd even op letten als je een foundation koopt.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ROSY PORCELAIN IN GEBRUIK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik tipte wat foundation op mijn gezicht, eerst een dagcrème aangebracht, en heb het vervolgens met mijn Beautyblender mooi verdeeld over mijn gezicht. Het is nog aftasten hoeveel ik nodig heb, want ik vond het nu te weinig dekking geven. Dus tipte ik nog een paar keer op mijn wang en ging voor een dunne 2e ronde. Dat was al beter, dus maw je kunt de foundation ook heel goed opbouwen.

Makeup, make-up, factory, foundation, no, oil, matte, skin, face, MUA, beauty, expert, yustsome

Het resultaat is een hele mooie, smooth, uitziende huid. En nog op kleur ook, wie had dat gedacht. Ik lees op de Duitse site dat het ook een foundation is met lichte dekking.

Ik kan mijn adertjes nog wegwerken met een concealer, maar ik hou daar niet zo van,het mag gezien worden. Waarom verstoppen we onze leeftijd? Ik ben er juist trots op! En dat ik rimpels heb, dat ik wallen heb, ik hoef er niet blij mee te zijn.

Wat wel jammer is, ik ken het merk nu al zo lang, dat ik domme Doos dit nog niet eerder aangedurfd heb! Tjeminee, wat kan je toch verrast worden door een merk.

Hoe mijn droge huid reageerde? Wat tenslotte is het niet speciaal voor droge huidjes, nou… in mijn geval heel goed! Geen plakaat, netjes, ook na een dagje erop uit.

En het leuke? Morgen het vervolg… want dan maak ik mijn look af met nog een mooi product van Makeup Factory! 

Stay tuned at yustsome.nl


Make up Factory biedt professionele cosmetica van uitzonderlijke kwaliteit. Deze high-end make-up werd ontwikkeld in samenwerking met de meest innovatieve en bekende cosmeticafabrikanten in Europa. Het is niet alleen voor make-up artists feestje om te gebruiken!

Make up Factory liet zich inspireren door wereldberoemde make-up artiesten en hun uitgebreide expertise in de backstage sector. Het trendy design en de elegante verpakkingen zorgen voor een exclusieve uitstraling. Naast het professionele karakter hecht Make up Factory bijzonder veel waarde aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Alle producten zijn dermatologisch getest en goedgekeurd. Uitgebreide deskundigheid en een strenge kwaliteitscontrole garanderen dat ieder product state of the art is. Daarnaast biedt het zeer ruime assortiment ook producten die geen parabenen of parfum bevatten: ideaal voor een gevoelige huid!

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAAR TE KOOP?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Nog niet online, maar dat is in de maak! Voor nu kun je terecht bij DA filialen en grotere ETOS drogisterijen. Ben je in Duitsland en kun je niet wachten? Kijk dan even bij de Müller Drogerie!

Voor +/- 19,95 is deze foundation te koop (Duitse prijs).

Logo2

 

Like
  chucky1012
  1 May 2018
  5:08am

  Goed dekkend!
  Prachtig resultaat.

  Xoxo

   YuStSoMe
   1 May 2018
   6:07pm

   ❤️

  Forever38.com (Vera)
  1 May 2018
  6:49am

  Lijkt me een heerlijk product; ik kende het merk eerlijk gezegd niet. Ik ben benieuwd naar het vervolgverslag !

   YuStSoMe
   1 May 2018
   6:07pm

   Tot morgen 🌹

  marije
  1 May 2018
  7:28am

  Mooi! En wat fijn dat je meteen de goede kleur had.

   YuStSoMe
   1 May 2018
   6:08pm

   Ja,… dat komt bijna nooit voor!

  Laura
  2 May 2018
  7:08am

  Heel mooi dit resultaat!! Altijd fijn om gelijk de goede kleur te hebben ook!

  Joyce Elise
  3 May 2018
  10:52pm

  Wauw, wat een super resultaat! Het merk had ik nog nooit van gehoord! Net als vele merken uit Duitsland!

Laat een reactie achter!