Webecos, Detox, reviving, shiro, masker, foam, Moisturizer, test, beautysome

WEBECOS | Eerlijke cosmetica met pure ingrediënten

Eerlijke cosmetica die gebruik maken van pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid stimuleren… dat is Webecos.

Webecos | Elementary Skincare

Cosmetica met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten, die de huid de benodigde  elementen kan geven. Met unieke recepturen en texturen die zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door de huid. Onze actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen. We gebruiken niets dat overbodig is, want waarom zou je aan cosmetica ingrediënten toevoegen die niets toevoegen? Elementary Skincare noemen we dat principe bij Webecos. Omdat alleen het goede goed genoeg is.

Webecos is een afkorting voor Wetenschappelijk Bereide Cosmetica. Daarmee is Webecos feitelijk het eerste ‘cosmeceutische’ merk in Nederland.


Producten van Webecos

Voor elk huidtype heeft Webecos een productlijn ontwikkeld. Hiermee is er voor elke doelgroep een ruime range aan keuzes. Denk ook aan de rijpere huid die weer onderverdeeld is in vanaf 35 jaar en 50 jaar.

De Classic lijn is voor ieder huidtype geschikt en is dan ook zeer uitgebreid. Recent zijn hier een paar mooie producten aan toegevoegd met Matcha!

Zelf testte ik een drietal producten en laat hier kort mijn mening over horen.
Webecos, pure, cosmetica, natuurlijk, shirt, reviving, detox, beautysome, test

Shiro Shower Foam | 50 ml …

Een heerlijke showerfoam met de geur van kersenbloesem en witte thee! Al ruik ik die thee niet, dat geeft niet want ik vind kersen zooooooo lekker dat het een echte oppepper is na het sporten!

Kersenbloesem is in Japan bekend onder de naam Sakura. En laat ik nou dat ook supermooi vinden! Het staat nog hoog op de Travel lijst, wie weet als ik 65+ ben!

Shiro, Shower, foam, webecos

Foam

Reviving Detox | Masker | 50 ml …

Als eerste probeerde ik het masker uit, ik was zeer benieuwd natuurlijk. De Reviving Detox lijn activeert het Detox effect, zodat de huid eerder kan herstellen en vernieuwen.

Reviving, Detox, mask, Webecos

Dit masker is dus best apart, je ziet er dus niks van! Waarom? Omdat de substantie als een transparante gel is. Je laat het heerlijk intrekken en als de Postbode komt loop je niet voor schut!

Afwassen en daarna gebruik je de heerlijke moisturizer.

Reviving Detox & Repair  | 50 ml 49,90

Deze crème is dus heel geschikt om te gebruiken na een Detox behandeling. De crème is uiterst vochtregulerend en ideaal in de zomermaanden, echter vergis je niet in de zon, ook in de winter mag je jouw huid niet vergeten te hydrateren! Bescherm ook dan je huid met een factor 30.

Reviving, Detox, Moisturizer, crème

En ik vind de crème toch lekker! Als je net als mijzelf dus een vochtarm huidje hebt… kopen! En nog puur natuur ook!

Extra informatie:

Dit product bevat Persea gratissima

Persea Gratissima Oil, oftewel avocado olie bevat veel omega-3 vetzuren, die vooral bekend zijn vanwege het stimuleren van de hydratatie van de huid. Avocado-olie laat zich door het hoge gehalte aan phytosterinen snel door de huid opnemen. Om deze eigenschap wordt het veel toegepast ter bescherming van de huid en het haar tegen de uitdrogende werking van wind en zonnestralen. Het hoge gehalte aan Palmitoleïnezuur maakt dat de olie ook door de beschadigde en gevoelige huid goed verdragen wordt.

Ps het product zit in een mooie pot, dit is een sample! 

Alle producten van Webecos kun je vinden op hun website (of zoek een specialiste bij jou in de buurt)

Like
    ByChristiana
    14 Sep 2019
    6:34am

    Ik ben erg benieuwd naar die geur van de showerfoam; het is voor het eerst dat ik de combinatie kersenbloesem en witte thee zie. Het klinkt in ieder geval lekker.

Laat een reactie achter!