trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Weer gezonde nagels met Trind Cosmetics

Ja ik weet dat er al meer artikelen zijn geschreven over deze nagellak en kuur voor gezonde nagels, maar ik wil toch als echte kenner hier ook een beetje aandacht aan besteden! Ik doel op de kuur van Trind Cosmetics, waar ik al veel over gehoord heb, maar door een Duri Rejuvacote er nooit aan was begonnen. Tot ik na jaren stilstand op nagellak gebied toch weer mooie nagels wilde en het geluk op mijn pad kwam!

Trind cosmetics | gezonde nagels

Waarom ik dit kan aanraden is om diverse redenen, maar vooral omdat het zo goed werkt! Heb jij broze nagels? Scheuren ze snel? Heb jij altijd kort en wil je nu ook eens salon lange nagels? Lees dan dit artikel even door!

Het fijne van Trind Cosmetics is, dat ze naast goede verzorging ook de nagellak uitbrengen met hele goede eigenschappen! Ik schreef daar wel al eerder artikelen over.

Dat ik deze kuur niet eerder getest heb is gekomen door een stukje geschiedenis in mijn nagellak reis. Vroeger zweerde men bij een product van Duri… natuurlijk ging ik daar in mee, echter kwam ik er na een paar jaar pas achter hoe slecht dit spul eigenlijk was.

Resultaat geen lange gezonde nagels meer… dus ga je naar de nagelstylist en meet je er een paar aan.
Ook hier ben ik weer van genezen, want ik heb een allergie ontwikkeld voor 1 van de producten… en mijn vermoeden is de primer. Maar ook het UV licht heeft mijn handen geen goed gedaan. Dus ik ben daarmee gestopt.

Gelukkig kwam er Trind om de hoek kijken en dit was mijn redding!


trind, nail, repair, gezonde nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

De kuur met of zonder nagelriem producten.

Je kunt gelukkig bij Trind Cosmetics zelf bepalen of je de kuur nu doet met de producten voor je nagelriemen of zonder (iedereen heeft een ander budget). Ik heb de kuur gedaan met de nagelriemverzorging en leg die hier uit. Wil je zonder dan zijn stap 3 en 4 op jou van toepassing.

Eerst een foto van mijn nagels voordat ik begon.

trind, nail, repair, gezonde nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Stap 1

Buf je nagels eerst met de Trind buffer.

Breng de cuticle remover aan op de nagelriemen en laat het 3-5 minuten intrekken om vastzittende nagelriemen los te weken en te kunnen verwijderen. Verwijder de overtollige nagelriemen met de bijgevoegde manicure sticks. Na gebruik goed de handen wassen.

Stap 2
trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Breng TRIND Cuticle Balsam aan op de nagelriemen en de droge huid om de nagels heen. Laat het 2 minuten intrekken en masseer overtollige balsam in de nagelriemen totdat alles is ingetrokken. De olievrije formule zorgt ervoor dat je snel je nagels kunt lakken. TRIND Cuticle Balsam kan zovaak als je wilt gebruikt worden om je nagelriemen in een uitstekende conditie te houden.

Stap 3
trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Breng een dun laagje Nail Balsam aan op een schone nagel. Laat het 1-2 minuten intrekken en masseer overtollig product in de nagel.

Stap 4
trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Breng een dun laagje Nail Repair aan en laat het enkele minuten drogen. Je ziet gelijk verschil: gezonde nagels!

Om je handen helemaal te vertroetelen raad ik de fijne hand repair aan. Naast voeding voor je nagels krijg je er ook mooie zachte handen van!

trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Mijn nagels zien er na een eerste behandeling al super uit. Het beste is om de stappen 3 en 4 dagelijks te herhalen. Je haalt met remover de oude laag eraf en brengt dan weer de nail repair lak aan. Het duurt even die weg naar gezonde nagels!

Na 2 weken…

trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Na een maand…

Yes, mijn nagels zijn ondanks dat ik weer even wat struggles had met een Gellak weer prachtig. Sterk, lang en ze zien er gezond uit. Ik kan weer mooie nailarts maken met de mooie gekleurde nagellak van Trind.
Kijk eens hoe gaaf ze zijn!

trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome

Mijn blije toet met weer mooie lange en gezonde nagels!

trind, nail, repair, gezonde, nagels, review, lange, natuurlijke, beauty, yustsome


Blij met Trind!

Ook al is het even een investering van pakweg 50 euro… je krijgt er echt supermooie nagels en nagelriemen van!
(Ik was een geluksvogel die deze set won via Instagram).

Mijn nagelriemen zijn nog herstellende van een allergische reactie op het UV licht, maar over een weekje is dat ook helemaal weer in orde!

Like

Laat een reactie achter!