Dermacol, longwear, foundation, white magic, pore, Filler, primer, long lasting, smudge proof

White magic & Longwear cover getest van Dermacol

Ik kreeg van Dermacol twee producten toegestuurd om te reviewen en dat zijn de White Magic en de Longwear Cover.
Ik denk dat velen al weten dat dit merk de super dekkende foundation maakte en zo diverse make-up artiesten de tool gaven om perfecte looks te creëeren, zelfs voor de filmindustrie.

 

White Magic

Wat schrijft de fabrikant

De lifting make-up basis maakt je huid volledig glad en mat en maakt deze perfect klaar voor het aanbrengen van make-up. Bovendien verwijdert en verzacht het rimpels zichtbaar dankzij de inhoud van de actieve ingrediënten. Je huid zal prachtig zacht en glad zijn, net als na een facelift.

Dermacol, longwear, foundation, white magic, pore, Filler, primer, long lasting, smudge proof

Wat doet het?

Het zorgt ervoor dat imperfecties zoals grove poriën en rimpels worden gladgestreken. Het is als het ware de plamuur die je huid weer een flawless uiterlijk geeft.

In de test

Ik kreeg als tip de White Magic eerst op mijn hand te gebruiken om te ontdekken hoe het product aanvoelt en gedraagt. Hoe is de smeerbaarheid, hoe kan ik het het beste gebruiken, hoe reageert mijn huid… dat alles ontdekte ik eigenlijk pas na de tweede keer gebruiken. Ik had bij de eerste test nog niet echt goed in de gaten dat deze primer beter niet over mijn volledige gezicht moet, maar daar waar ik wat hulp kan gebruiken. Bij de eerste test kwam naar voren dat ik bij mijn neus totaal vergat dat ik juist daar een hele gatenkaas heb.


Ze zeggen niet voor niks ‘al doende leert men’. En dat is ook zo. Doordat ik dit product dus volledig aangebracht had, werd mijn huid al matter. En matter bij een vochtarme huid is dus een Sahara! Wat weer gevolgen heeft bij, juist mijn foundation.

Ik vind de tubes beide erg fijn, ze hebben een pompje en het brengt echt precies de goede dosis!

Longwear Cover

Wat schrijft de fabrikant

De lichte, vloeibare formule is zeer eenvoudig aan te brengen en geeft geen zware indruk. Toch biedt de foundation een hoge dekking en kan deze niet alleen worden gebruikt als een conventionele foundation over het hele gezicht, maar ook als een concealer om kleinere onvolkomenheden in de huid te bedekken. Longwear Cover is geschikt voor alle huidtypen (inclusief droge huid), het is hypoallergeen en bevat SPF 15. Het bevat vitamine E (dat uw huid beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen) en kleine deeltjes jojobawas die oplossen wanneer ze contact maken met de huid, waardoor een beschermende film ontstaat die Longwear Cover waterproof maakt.

Dermacol, longwear, foundation, white magic, pore, Filler, primer, long lasting, smudge proof

 

Wat doet het?
Het zorgt voor een super dekking, waardoor rode adertjes, vlekjes en andere onvolkomenheden verdwijnen als sneeuw in de zon.


In de test

Nadat ik dus de White Magic aangebracht had, pakte ik mijn spons en maakte die vochtig, pompte er twee dotjes foundation op en begon met het aanbrengen in stempelende beweging. Ik zag meteen een super dekking en oh wauw, ik moet zeggen dat ik wel even schrok. Ik herkende mijzelf niet meer.


Zoals je ziet is al het rood in mijn gezicht verdwenen en zie je bijna mijn moeder vlekje niet meer. Het is inderdaad heel licht, super om aan te brengen, maar… ik vond het de eerste keer best lelijk! Wat had ik toch fout gedaan? Ja die White Magic kan ik dus bij mijn huid beter alleen daar aanbrengen waar het nodig is en verder niet.

De dag daarna heb ik het wederom getest en nu zag ik er minder ‘uitgedroogd’ uit… het krentje werd weer druifje!

Voordelen:

Hypoallergeen
Geen problemen bij aanraken
Waterproof
Matte finish
SPF 15
Mineraal olie vrij
Geen parfum
Bevat vitamine E & Jojoba was

 

Weet jij niet welke kleur bij jou past? Bij Dermacol kun je op de website een tester aanvragen. Ik koos uiteindelijk voor de 02, kleur Beige, die past net iets beter bij mij.

Eind oordeel

Wat ik dus als tip mee kan geven is dat je basis goed moet zijn. Breng een serum aan, een dagcrème en gebruik de White Magic daar waar nodig. Gebruik je vaker een primer omdat je huid wat vettiger is? Dan kun je gerust deze geheel aanbrengen.

Het aanbrengen van de foundation doe je het beste met een make-up sponsje dat je vooraf vochtig maakt. Ik hoor vaak nog dat jonge meiden het maar een onding vinden, echter ze vergeten vaak het vooraf nat maken! Dus niet vergeten! Ik heb het ook met mijn vingers geprobeerd, dat gaat ook goed, echter gebruik dan niet te veel, beter is dan om het op te bouwen.

Beide producten zijn wederom super, ondanks mijn gestuntel de eerste keer! Probeer het eens uit, gooi niet meteen een product in een hoekje, ga ermee oefenen!

En zo kwam ik tot een mooi resultaat!

Dermacol, longwear, foundation, white magic, pore, Filler, primer, long lasting, smudge proof

Waar te koop?

Dermacol Benelux heeft sinds kort een eigen webshop! Dus daar kun je terecht voor diverse producten. Deze twee staan nog niet online tijdens het schrijven van dit artikel.
Ik zag dat de prijs voor de White Magic Primer rond de 21,45 euro lag en de Longwear cover foundation zo rond de 19,90 euro.

Like

Laat een reactie achter!