Wie was mijn Secret Santa? | #bloggerssecretsanta

Eigenlijk, eigenlijk was ik dit jaar niet van plan ergens aan mee te doen. Vorig jaar had ik meegedaan met Secret Elf, echter ik had me afgemeld.

Toen kwam de Secret Santa oproep en daar deden veel meiden/dames mee die ik elke dag zelf bezoek dus toen zei mijn hart… doen Son!

Mijn Secret Santa?

Dat was Hilly Billy Beauty… yeah! Wat leuk! Hilde die zelf alles geregeld had, de dames gekoppeld zeg maar… daar bleef ik bij hangen!

Hilde bij deze bedankt voor de organisatie! ❤

Mijn pakje kwam op tijd aan, het pastte helaas niet door mijn gleuf zeg maar en de postbode belde aan. Ik hoop dat Hilde geen ‘strafpunten’ van ome Post krijgt, want dan betaal ik die wel.

img_2206

 

Wauw, wat veel… ik moest eerst een ingepakte foto maken, hahaha dus mijn ongeduld werd op de proef gesteld.

img_2207

 

Een maskertje van Novexpert! Oooh lekker ik hou van maskertjes en deze kerst ga ik nog een masker gebruiken, dus de keuze is reuze dit jaar.

img_2208

 

Van Douglas ontving ik twee bad bruis tabletten. Deze ga ik gebruiken voor een voetenbadje. Ik heb helaas geen ligbad. Ze ruiken in ieder geval lekker dus mijn teentjes zullen snel weer fris en fruitig ruiken.

img_2209

 

Een glittertasje! Altijd leuk! Ik denk dat ik hier mijn Tena’s in ga doen, zodat ze niet meer zo zichtbaar in mijn handtas liggen!

img_2210

 

Ha, the metals van Essence een mooie tint, die ik graag gebruik! Die ga ik zo, ik moet nog tutten, gebruiken!

img_2211

img_2212

 

Wauw, Hilde dat was geen moeten meid, maar wat lief dat je speciaal voor mij dit besteld hebt, brok in mijn keel. En die Campfire Marshmallow is zaaaaaaaalig! Christmas Eve, gaat zo in mijn waxbrander!

img_2213

 

Deze geef ik aan Yuri. Iets te veel suiker voor mij, maar pubers zijn net Kliko’s die eten alles!

img_2214

Een scrub masker, yeuh, die wilde ik na een artikel ook eens proberen! En wat tof dat Hilde stiekum in mijn hoofd gekropen is,… ?

img_2215

 

Kijk, daar word ik ook heel blij van als nagellak lakster. Een elixer van Catrice om mijn nagels nog mooier te maken!

img_2216

 

Ik weet dat Hilde fan is van The Body Shop en dat er een heerlijke handcrème in zit was voor mij een echte ooooooooh momentje. Ik heb een crème tik, hihihi

img_2217

 

Een watte? Een BB crème voor de benen? Ooooooh echt? Ik moest toch wel giechelen bij deze tube. Dat word scheren in de winter, hahaha. Tja ik wil het wel proberen natuurlijk.

img_2218

 

Wauw… wat ben ik verwend zeg. Ik ga dan altijd twijfelen of mijn pakje dan wel goed genoeg was.

Dat kun je zien bij Jolanda van Zazazoo.nl 

Bedankt allemaal voor deze leuke Swap! En fijne feestdagen!

Liefs Sonja

Je Naam
Like

9 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!