Wil de echte beautyblender nu opstaan

Als je de 40 gepasseerd bent, nou ja ik tik over welgeteld een maand de 50 al weer aan, loop je soms wat achter in hypes. Of je bent oud en (eigen)wijs en denkt dat het allemaal maar lalala zal zijn.

Dat had ik dus met beautyblenders… ik kocht er welgeteld 4, van diverse merken! En het kon mij nog steeds niet bekoren. Grommmm, dus ik blij met die borstels en vanaf die dag gebruik ik alleen nog maar dat.

Totdat ik recent bij Mooi The Agency in het Appartment event opeens de enige echte beautyblender tegenkom! Mmmmm, die voelde toch wel heel anders aan! Zou ik?

Beautyblender, de, enige, echte, blender, foundation, Christal, egg, beauty, love, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”THE ONE AND ONLY?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Gelukkig had ik nog een Douglas.nl cadeaubon en toen ik recent met mijn man aan het shoppen was dook ik de Douglas even binnen… Yeah, ze hadden ook de LE met het Chrystal nest. Zo kun je jouw blender mooi op je make-up tafel stallen en krijgt het geen ligplekken. Maar droogt het ook fijn op nadat je deze gereinigd hebt.

Beautyblender, de, enige, echte, blender, foundation, Christal, egg, beauty, love, yustsome

 

De beautyblender is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de Beautyblender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van uw gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de neus en de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken. Gebruik Beautyblender voor het aanbrengen van onder andere primers, foundations, BB creams, poeders, crème blush.

Beautyblender, de, enige, echte, blender, foundation, Christal, egg, beauty, love, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”HOE TEGEBRUIKEN?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Klinkt wellicht raar, maar ik weet dat er dames van mijn leeftijd zijn die nog niet weten hoe een beautyblender nu werkt.

Beautyblender is gemakkelijk in gebruik. Simply wet.squeeze.bounce!

• Wet: Maak uw beautyblender nat zodat hij ongeveer twee keer zo groot wordt.
• Squeeze: Knijp het overtollige water eruit en droog in een handdoek.
• Bounce: Dep uw beautyblender tegen uw gezicht bij het aanbrengen van make-up.

En niet heel onbelangrijk: 
• Cleanse: Reinig uw beautyblender na elk gebruik om hem in topconditie te houden.

Oh? Dit wist ik ook nog niet…
• Replace: Vervang uw beautyblender na elke drie maanden.

Beautyblender, de, enige, echte, blender, foundation, Christal, egg, beauty, love, yustsome

Beautyblender, de, enige, echte, blender, foundation, Christal, egg, beauty, love, yustsome

De spons neemt in volume toe als je deze vochtig maakt. Ik merk dat deze fijner aanvoelt, minder zwaar of zo, ondanks dat er voldoende vocht in zit.

[tx_heading style=”default” heading_text=”TESTING 123″ tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ja,… en dan de test. Oh ik vind het toch nog wel moeilijk hoor. Ik was die borstel gewend en hup hup,  zo klaar. Met de spons moet je dus bouncen. Ik noem het liever stempelen! 😜 Knutselen voor volwassenen (lees onhandige huisvrouw).

Natuurlijk eerst nog een filmpje gekeken en toen had ik toch wel zin om aan de slag te gaan. Ja, ik had al eens van die ‘nepperds’ gehad en wist wel hoe en wat, maar toch… had ik het allemaal goed gedaan?

Ik koos voor mijn nieuwe foundation van Oriflame die ik gisteren liet zien… KLIK

Beautyblender, de, enige, echte, blender, foundation, Christal, egg, beauty, love, yustsome

Links met de Beautyblender en rechts met mijn oude vertrouwde borstel. Wat mij opvalt is dat de kleur bij de Beautyblender intenser is. Bij de borstel zie ik nog rode adertjes door de foundation heen.

Ook glanst mijn huid meer bij de Beautyblender, wat ik zelf als heel prettig ervaar. Ik hou van de Dewy finish.

Ik moet nog de kneepjes van het blenden onder de knie krijgen, maar ik moet zeggen dat het mij niet tegen is gevallen en ik nu moet bekennen dat deze Beautyblender toch de enige echte is.

Beautyblender, de, enige, echte, blender, foundation, Christal, egg, beauty, love, yustsome

De look is geslaagd. Ik heb zelfs van dat poeierrrrrr (op zijn Urbanoos) onder mijn ogen geset. Echter, ik weet nu ook dat wij 50-tigers beter zo min mogelijk smeren op die droge, slappe vellen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Te koop bij Douglas.nl voor 22,95

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Make-up-Accessoires-Applicatoren-The-Original-beautyblender-beautyblender-Beauty-Queen-%2B-Nest-Beauty-Queen-%2B-Nest_product_018245.html?sourceRef=INVALID&productEntryPoint=” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Douglas.nl[/otw_shortcode_button]

Wat gebruik jij om je foundation aan te brengen?

Logo2

Like
  Marije
  27 Apr 2018
  3:31am

  Mooie look weer! Ik vind dat dewy effect echt mooi

  Ik gebruik nog steeds geen foundation aangezien mijn huid bijna niets kan verdragen 😑

  Nancy
  27 Apr 2018
  6:43am

  Ik gebruik niet eens foundation omdat ik er nog nooit 1 heb gevonden waar ik geen bultjes van krijg!

  bychristiana
  27 Apr 2018
  8:53am

  Wat een mooie look op de laatste foto Sonja! Ik mag mezelf dan beautyblogger noemen, maar foundation aanbrengen doe ik nog steeds heel ouderwets met mijn vingers haha;-) Ik geloof inderdaad dat het resultaat met een blender mooier is, maar ik heb altijd het idee dat ik zulke sponsachtige dingetjes niet goed schoon krijg en ik ben al zo gevoelig voor pukkeltjes en ontstekingen, vandaar dat ik me er niet zo snel aan zou wagen.

  Natascha - BeautyOpinie
  27 Apr 2018
  11:40am

  Als ik heel eerlijk ben, ben ik het meest geshockt daar jouw opmerking dat je al bijna de 50 aantikt. Whut? Dat had ik je echt niet gegeven hoor! Ik vind trouwens dat je er prachtig uitziet, je huid is echt flawless!

  Bianca
  27 Apr 2018
  1:39pm

  Beauty! Sinds ik een spons gebruik raak ik mijn foundation kwasten niet meer aan. De Beautyblender is mijn favoriet, maar Real Techniques en Ecotools hebben ook hele goede betaalbare exemplaren x

  chucky1012
  28 Apr 2018
  5:01am

  Zo fijn dat dit goed werkt!

  Anne-Marie
  29 Apr 2018
  12:01am

  Haha, heb laatst ook zo’n ding gekocht, geen idee dat je ‘m nat moest maken

   YuStSoMe
   29 Apr 2018
   6:07am

   Je bent niet de eerste! 😉

  Joyce Elise
  3 May 2018
  10:55pm

  Ik heb een paar weken terug een groot beautyblender pakket gewonnen en gisteren voor het eerst de roze beautyblender gebruikt; wat een verademing buiten een foundationkwast! Zeker als je een droge huid hebt! Het ziet er veel mooier uit! Wat leuk dat bij deze een houdertje zit voor de beautyblender!

   YuStSoMe
   4 May 2018
   5:33am

   Ja, jij ervaart dus ook dat de droge huid hier meer baat bij heeft!

Laat een reactie achter!