M2 Beauté, wimpers, serum, groei, middel, langer, serum, beauty, beautysome

Wimpers, maak ze mooier en voller met M2 Beauté

Wie wilt dat nou niet, prachtige wimpers, een zwoele blik… ik wel hoor! En recent heb ik een poging tot valse wimpers gedaan, maar het blijft een struggle voor mij. Liever iets wat langer mooi blijft en dat kan tegenwoordig met diverse wimper serums. Vandaag test ik die van M2 Beauté.

Verzorgde wimpers

Het revolutionaire EYELASH ACTIVATING SERUM van M2 BEAUTÉ bevordert de groei en dichtheid van wimpers tot gemiddeld 50%. In combinatie met verzorgende componenten versterkt en stimuleert het zeer efficiënte complex van actieve ingrediënten de actieve en de inactieve haarwortels van de wimpers en bevordert het aantoonbaar hun natuurlijke groei. Het resultaat: prachtige natuurlijke en lange wimpers!

M2 Beauté, wimpers, serum, groei, middel, langer, serum, beauty, beautysome

Hoe gebruik het wimper serum?

Het EYELASH ACTIVATING SERUM wordt gebruikt als een normale eyeliner. Het serum wordt aangebracht op de droge, vetvrije huid op de bovenste wimpers, elke dag na de avondreiniging. De fijne haartjes van de applicator maken een precieze lijn dicht bij de wortels mogelijk. Na een korte inwerkingstijd kunnen de gebruikelijke verzorgingsproducten worden gebruikt.

M2 Beauté, wimper, serum, groei, middel, langer, serum, beauty, beautysome

Merk je er iets van?

Het is niet de bedoeling dat je er iets van merkt. Het groeien van de haartjes gaat niet in 1 nacht, het heeft even tijd nodig. Bij de een kan dit al na 2 weken zichtbaar zijn en bij de ander pas na enkele weken. In mijn geval pas na 4 weken kon ik een goed verschil zien, vooral als ik mascara gebruik.

Wat is het resultaat?

Na 4 weken waren mijn wimpers een stuk dikker, maar ook langer. Ik had enkele afgebroken wimperhaartjes en die waren nu helemaal weer op lengte. Vooral het feit dat ze dikker waren maakte mij zeer gelukkig, want ik denk dat je snapt waarom als je de foto’s ziet.

M2 Beauté, wimpers, serum, groei, middel, langer, serum, beauty, beautysome

Wat een verschil zeg… het is altijd een tip om vooraf foto’s te nemen, anders zie je niet wat het voor jou kan doen. Je kunt, als je net als mij onder je ogen fijne haartjes heb hier ook wat serum gebruiken, echter dat is natuurlijk op eigen risico.

Qua verlenging vind ik het product nog wel meevallen, eigenlijk positief, want ik heb ooit een serum gehad dat ik ze weer moest knippen. Nee, liever dikker en volle wimpers dan te lang. Dus dit serum krijgt van mijn een 9!

Waar te koop?

Bij ICI PARIS voor 113,30

Dat is even een pittige prijs, echter bij dit product zitten geen stofjes in die je ogen kunnen beschadigen.

Aqua, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylyl Glycol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Biotin, Alcohol, Norbimatoprost, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Sodium Hyaluronate, Aspartic Acid, PCA, Sodium Phosphate, Glycine, Alanine, Serine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine
Like
2
  Truus
  21 Jul 2019
  6:09pm

  Dat ziet er goed uit Sonja!

  Anja
  21 Jul 2019
  6:10pm

  Hè Zus wat mooi zeg, nu wil ik ook, anders ben jij knapper!

   YuStSoMe
   22 Jul 2019
   8:59pm

   Hahahaha

  Paul
  21 Jul 2019
  6:13pm

  Test

  Angela | ilovebudgetmakeup.nl
  22 Jul 2019
  7:11pm

  Wauw! Heel gaaf effect! Klinkt goed ook allemaal.

   YuStSoMe
   22 Jul 2019
   8:59pm

   Ja, ben er ook heel blij mee! Geen nadelige gevolgen en toch lange wimpers!

  Daphne - verdraaidmooi
  31 Jul 2019
  5:01pm

  Ik ben dol op dit wimperserum! Het is vrij prijzig, maar de goedkope variant van Kruidvat is helaas uit het assortiment. Gelukkig is het duurzaam in gebruik!

Laat een reactie achter!