Hoesjes, outlet, sport, band, telefoon, houder, gsm, Apple, iphone, Samsung, Galaxy, win, yustsome

Win 30,00 shoptegoed

Een telefoon is een onmisbaar item geworden, ik denk dat de meeste mensen er wel een hebben! Mijn 95 jarige oma heeft er ook een, geen moderne Iphone of zo, maar ze kan er mee bellen in nood.

De jeugd moet natuurlijk altijd het nieuwste van het nieuwste hebben, maar ja niet elke ouder is zo gek en vaak gaat het van vader op zoon/moeder op dochter, althans hier wel.

Bij een mobiele telefoon hoort dan ook een fijn hoesje, want jeugd heeft nogal eens de neiging om er lomp mee om te gaan. Met krassen en of nog erger een kapot scherm.

Daarom ben ik zo blij dat ik nu van Hoesjesoutlet.nl 30,00 shoptegoed mag uit delen aan iemand! Kun je als ouder die puber ook weer blij maken of kies je lekker voor jezelf iets moois uit!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Assortiment” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ze hebben een ruim assortiment accessoires voor de telefoon, diverse merken zijn vertegenwoordigd in de webshop en vooral de bekende Iphone & Samsung.

SPORTBANDEN

Omdat ik zelf heel sportief ben, heb ik deze tip voor jullie. De banden zijn ideaal om altijd in huis te hebben. Ook als je niet sport, maar graag wandelt!

Hoesjes, outlet, sport, band, telefoon, houder, gsm, Apple, iphone, Samsung, Galaxy, win, yustsome

iPhone 6 / 6s / 7 / 8 Sportarmband Roze

Sportarmband voor de iPhone in roze uitvoering. Met deze armband kun je je iPhone veilig opgeborgen meenemen en als hulpmiddel gebruiken bij het sporten. De band is gemaakt van neopreen materiaal, dat zich kenmerkt door zijn elastisch vermogen. De band is verstelbaar en door middel van klittenband vast te maken om de arm. Al opgeborgen is het touchscreen van je iPhone nog uitstekend te hanteren. Zo kun je al sportende bijvoorbeeld je running-app beheren, of muziek beluisteren. Tevens voorzien van een ruimte om je huissleutel in te bewaren. Ideaal dus. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Iphone 8

De meeste hebben tegenwoordig toch wel een Iphone 8 in hun bezit en helaas ik niet, ik klungel met een Nokia 5! Ik had een Iphone SE, zo’n klein ding… nou ik moest er een loep bij houden! Nee, te klein, dus nam ik mijn man zijn oude (1 maand oud) telefoon.

En nu wil ik zelf een Iphone 8 of 9 ik twijfel nog. Maar als ik de hoesjes van de 8 bekijk, dan zit er veel leuks tussen, dat ik bijna al weet wat ik wil!

Hoesjes, outlet, sport, band, telefoon, houder, gsm, Apple, iphone, Samsung, Galaxy, win, yustsome

Van hippe roze design, tot aan een glitter uitvoering of liever een grafisch printje? Wat een beautyqueen nodig heeft is de mirror case en de onhandige klungel kan beter de case nemen die tegen een stootje kan.

[otw_shortcode_button href=”https://www.hoesjes-outlet.nl/iphone/iphone-8-hoesjes” size=”medium” icon_type=”general foundicon-phone” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]Iphone 8 hoesjes[/otw_shortcode_button]

Mijn voorkeur

Zelf wil ik altijd een bookcase, waar ik ook wat in kwijt kan als ov kaart en pinpas. En nog een vakje voor mijn AH bonuskaart! Hahaha, huisvrouwen be like!

Hoesjes, outlet, sport, band, telefoon, houder, gsm, Apple, iphone, Samsung, Galaxy, win, yustsome

Niks zo handig alles alles bij de hand! En wil je helemaal een totaalpakket, dan kun je ook nog voor een wallet gaan! De keuze is makkelijk gemaakt op de website, want je kunt in de menubalk gelijk voor deze of een andere uitvoering kiezen.

Heb je geen Iphone 8? Niet getreurd, bij hoesjes-outlet.nl hebben ze ook voor oudere versies nog een ruime keuze!

Geen iphone? Geen Samsung! Gelukkig wel een Huawei? Nou dan kun je hier ook terecht!

Helaas pindakaas, geen Nokia!

Wellicht kun je wel iets leuks bij de accessoires vinden wat jou aanstaat! Wat dacht je van deze powerbank… I need! Te cute toch?

Hoesjes, outlet, sport, band, telefoon, houder, gsm, Apple, iphone, Samsung, Galaxy, win, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”Spelregels?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat heb ik nu weer bedacht?

Los deze REBUS op en maak de zin af! Stuur je antwoord naar [otw_shortcode_button href=”Mailto:info@yustsome.nl” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]info@yustsome.nl[/otw_shortcode_button]

🌞 z=s 🧥-s | 🐠 -v | 💯 -50 | 🚣🏻‍♂️ v=j | ⛺-2x t| …

Volg HOESJES-OUTLET.NL op [otw_shortcode_button href=”https://www.instagram.com/hoesjesoutlet” size=”medium” icon_type=”social foundicon-instagram” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]INSTAGRAM[/otw_shortcode_button]

En deel mijn Instagram post! 

Actie loopt tot 18 juni! Op 20 juni krijgt de winnares een mail!

Like
    YuStSoMe
    9 Jun 2018
    3:18pm

    Test

Laat een reactie achter!