Herôme, cosmetica, ogen, oogmakeup, makeup, wenkbrauw, beautysome

Wist jij dat Herôme ook Cosmetica verkoopt?

Herôme staat bij mij bekend als het merk voor je nagels. Niet alleen nagellak, maar ook goede handverzorging o.a. vijlen en nagelolie.

Recent kwam ik er pas achter dat er dus ook een andere lijn op de markt is, namelijk die voor mooie wenkbrauwen. Nu heb ik al regelmatig wat laten zien op mijn blog, maar deze moest ik toch met jullie delen.

Herôme oogmakeup

[tx_heading style=”default” heading_text=”Wenkbrauwpoeder” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Herôme, cosmetica, ogen, oogmakeup, makeup, wenkbrauw, beautysome

WAT IS HET?

Dit poeder is ontwikkeld om jouw wenkbrauwen meer kleur, vorm en volume te geven.
Met dit Herôme Compact Powder in de kleur Taupe geef je op een snelle en natuurlijke manier vorm en kleur aan de wenkbrauw. Het zachte micro fijne poeder is ontwikkeld om een mooie volle kleur te geven en de hele dag te blijven zitten. Er wordt ook een mini borsteltje voor het opvullen en vormgeven van het wenkbrauwgebied meegeleverd, echter zelf kies ik liever voor een langer kwastje van Real Technics omdat ik dan beter kan zien hoe ik te werk ga.

Tip! Vind je het vormen van een wenkbrauw moeilijk? Gebruik dan de apart verkrijgbare sjablonen!

Gebruiksaanwijzing

Breng de Herôme Eye Care Compact Powder Taupe gelijkmatig aan op de wenkbrauwen in de gewenste vorm. Het grote voordeel van een wenkbrauwpoeder is dat het snel aangebracht kan worden en het niet zo heel precies hoeft.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Wenkbrauw gel” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Herôme, cosmetica, ogen, oogmakeup, makeup, wenkbrauw, beautysome

WAT IS HET?

Heb je last van eigenwijze haartjes die niet op hun plek blijven zitten? Zie je er soms uit alsof je altijd boos kijkt? De Herôme Eye Care Brow Gel is een gel voor langdurige fixatie van zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwhaartjes. De gel biedt verzorging en styling in één wat natuurlijk onmisbaar is voor een mooi verzorgde wenkbrauw. D-panthenol, waarmee deze gel verrijkt is, voor een verzorgende werking en natuurlijke glans. Verkrijgbaar in twee sterktes en 4 kleuren: Brow Gel professional is een transparante gel voor ultra sterke fixatie. En dan zijn er nog de kleuren: blond, red, brown en dark brown.

Gebruiksaanwijzing

Breng de wenkbrauwen in vorm door deze naar buiten toe te borstelen. Gebruik de korte haartjes van de borstel voor meer volume en de lange haartjes voor het separeren.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Wenkbrauw potlood” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

WAT IS HET?

Met dit potloodje wordt een natuurlijke wenkbrauwvorm en kleur gecreëerd die de hele dag blijft zitten. De Herôme Eye Care Brow Pencil heeft ook nog eens een dubbele functie. Een gekleurde punt om je wenkbrauwen eenvoudig in te kleuren aan de ene kant en een borsteltje om je wenkbrauw in model te brengen aan de andere kant. Door de stevige potloodpunt (een potlood met hardheid H zou ik willen zeggen) kunnen ook zeer fijne haartjes getekend worden, mits je een vaste hand hebt! De bijgeleverde puntenslijper garandeert een altijd scherpe potloodpunt voor perfecte wenkbrauwen.

Ook hier kun je de aparte sjablonen gebruiken om een mooie wenkbrauw te tekenen.

Herôme, cosmetica, ogen, oogmakeup, makeup, wenkbrauw, beautysome

Wat is mijn ervaring?

[tx_heading style=”default” heading_text=”Potlood of poeder?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hierboven mijn oog zonder makeup, puur natuur. Je ziet dat mijn wenkbrauwen, net als veel dames, niet in een mooie lijn lopen, weerbarstige haartjes hebben en niet de juiste look hebben. Ik vind ze te licht en daarom verf ik ze zelf, normaal zijn ze nog blonder.

Herôme, cosmetica, ogen, oogmakeup, makeup, wenkbrauw, beautysome

Aan de linkerkant heb ik gebruik gemaakt van het potloodje en rechts het poeder. Je ziet al duidelijk verschil doordat het poeder intenser werkt. Het potloodje vond ik best hard en kreeg niet het idee dat ik iets aan het doen was. Toch zie je wel resultaat, echter, het poeder werkt voor mij net iets fijner.

Ik werkte beide wenkbrauwen bij met de gel. En ik moet zeggen, dat werkt erg prettig! Het borsteltje is goed te hanteren en in vind dat ze er weer netjes bij zaten, mijn wenkies!

Minpunt

Toch heb ik een minpunt te melden… de gel droogt dus op en werd bij mij best hard. Ik voelde het op een gegeven moment wat trekken. Ik voelde en bemerkte nog net geen hanenkam boven mijn ogen, maar wel vrij harde haartjes. Bij mij resulteerd dat ik krabben, ik vond het zelf niet prettig.

Dit is mijn eigen ervaring, dat wil niet zeggen dat het bij een ander hetzelfde resultaat geeft.

Herôme, cosmetica, ogen, oogmakeup, makeup, wenkbrauw, beautysome

Verkoop:

De oogmakeup producten van Herôme zijn te koop via hun eigen website.

Brow Pencil Taupe

Brow Gel Clear

Compact Powder Taupe

 

Like
  Nancy
  3 Oct 2018
  6:30am

  Vroegah…..gebruikte ik altijd Jerome voor de nagels. Keihard werden ze dan!

  Deb
  4 Oct 2018
  10:55am

  Ik wist niet dat Herôme ook dit soort producten verkoopt. Weer wat geleerd dus! Ziet er goed uit, allen houd ik het bij mijn Ka-Brow wenkbrauw gel van Benefit, dat werkt voor mij het beste.

  bychristiana
  5 Oct 2018
  11:02am

  Euhm, nee, dat wist ik dus helemaal niet! Op de een of andere manier is Herome echt zo’n typisch merk dat ik vroeger heel vaak gebruikte, maar wat op een gegeven moment een beetje in de vergetelheid is geraakt. Ik zou nu nog steeds niet gauw een ander product dan een nagelproduct van Herome kopen eigenlijk.

  Little By Me #38 & #39 | Inpakken op werk en een mislukte jassenjacht
  24 Apr 2021
  6:07pm

  […] Sonja onlangs geplaatst…Wist jij dat Herôme ook Cosmetica verkoopt? […]

Laat een reactie achter!