Bronze, express, Académie, skincare, bruin, zonder, zon, witte, benen, review, test, help, beautysome, yustsome

Witte benen? Bronz’Express to the resque

Heb jij ook nog steeds van die witte benen? En schaam jij je ook om een rokje of een korte broek aan te trekken?
Nu heb je tanners en tanners… je kent het wel de oranje wortel of de echte prachtige bruine benen voor een weekje.
Recent ontving ik een heel mooi product van Bronz’Express de Liquid self tanner en dit keer heeft mijn buurvrouw die uitgetest. Ze vroeg aan mij of ik nog een tip had en ja als blogger heb je er velen… dus hierbij haar mening.

Witte benen zijn zo verleden tijd

Als ik zelf in de zon ga, dan smeer ik mij natuurlijk in met factor 30 minimaal, dus echt superbruin zal ik niet worden, alhoewel ik met deze zon al best wat getint ben. Helaas worden mijn benen ook niet bruin en net als buurvrouw Bianca loop ik vaak met schaamte in een rokje of jurkje rond.
Er zijn natuurlijk ook ff snel tanners die je in een mum van tijd een kleur geven, maar wat daar weer een nadeel van is, is dat ze maar tijdelijk zijn en vervagen met een scrubbeurt of intensief douchen.

Bronze, express, Académie, skincare, bruin, zonder, zon, witte, benen, review, test, help, beautysome, yustsome

Liquid Self Tanner

Wat maakt deze Liquid Self Tanner nou zo bijzonder?

De eerste zelfbruinende lotion op de markt die binnen een paar uur een natuurlijke kleur geeft, net als een “echte” bruine kleur. Dankzij de getinte kleur helpt het je om een ​​streeploze instant tan te krijgen waar en wanneer je maar wilt. Deze lotion is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor degenen die op natuurlijke wijze geen zonnebrand kunnen krijgen bij blootstelling aan de zon. De kleur verdwijnt geleidelijk vanzelf, net als de kleur die wordt verkregen door blootstelling aan de zon.

Dit product bevat geen zonnebrandcrème en biedt geen bescherming tegen zonnebrand. Herhaalde blootstelling van een onbeschermde huid tijdens het bruinen kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten op de huid vergroten, zelfs als u niet verbrandt.

 

Bronze, express, Académie, skincare, bruin, zonder, zon, witte, benen, review, test, help, beautysome, yustsome

 

Hoe heeft Bianca deze Tanner ervaren?

Bianca: ‘ Ruikt gelukkig niet naar die typische geur van zelfbronzer. Dat vind ik altijd zo vies ruiken.

Deze ruikt naar een combinatie van zonnebrand en baby oil.
Het is een waterachtige vloeistof dus voorzichtig met het op de handschoen doen, anders heb je snel teveel.
Smeert makkelijk op de benen in ronddraaiende beweging je ziet meteen verschil.

Ik werd natuurlijk nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Ik merk wel dat mijn benen wat plakkerig zijn. Na een uurtje mijn broek aangedaan.
Na een paar uur een mooie bruine gloed zonder vlekken of strepen dat heb ik meestal wel dus ben zeer blij verrast .
Dit ga ik zeker vaker gebruiken’.

 

Bronze, express, Académie, skincare, bruin, zonder, zon, witte, benen, review, test, help, beautysome, yustsome

Verkoop

Deze tanner voor jouw hele lichaam en natuurlijk die witte benen is te koop bij onder andere Douglas.nl voor de prijs van (25% korting) 18,54

Shop hier

Like
1

Laat een reactie achter!