Nike, wit, sneaker, internationalist, dames, schoen, fashion, blog, showroom, sneakershowroom

Witte sneakers in de winter?

Je zult mij wel voor gek verklaren, want wie koopt er nu witte sneakers in de winter! Joehoe, zwaait! Ik dus!
Hahahaha, soms spoor ik echt niet, maar ik wilde ook toch eens aan die witte sneakers en bedacht dat we wel het hele jaar door zwart kunnen dragen en er niemand moeilijk over doet, uhm raar van op kijkt, maar draag je wit… dan vinden we dat opeens gek!
Nou ik laat je zien dat witte sneakers ook het hele jaar ABFAB kunnen zijn!

Wit, het is geen kleur

Gek eigenlijk dat wit en zwart geen kleuren zijn! Kleuren hebben veel te maken met licht. Wit is licht (en dus geen kleur). Zwart is het gebrek aan licht (en dus ook geen kleur). Dus kort samengevat is het allemaal een kwestie van hoe het licht onze ogen bereikt!

Recent kocht ik dan mijn eerste echte witte sneakers, ik had al eens een paar gewone witte schoenen gekocht, maar nu wilde ik dus Nikes.

Keuzestress

Het was nog even nadenken wel model ik wilde aanschaffen, want er is zoveel keuze! Denk aan de bekende Nike Air Max 95 de sneaker die terug gaat in de tijd, het model van 1995! Nee, dit is niks voor mij, eerlijk is eerlijk ik ben meer van een verfijnder model en ik kwam bij de Nike Air Max 97 uit. Ook dit model is niet aan mij besteed, ik denk dat dit meer voor de jeugdige lezers onder mij een model is om op te lopen.
Tja, dan zoeken we nog verder… ik stapte even ook nog over op New Balance witte sneakers, maar die ik besteld had waren te klein! Dus… na een week zoeken en speuren belandde ik wederom via de site SPORTSHOWROOM op een paar Nikes met meer mijn idee van de schoen die ik op het oog had, de INTERNATIONALIST.

Nike, wit, sneaker, internationalist, dames, schoen, fashion, blog, showroom, sneakershowroom, witte sneaker, nike air max 95, nike air max 97Helemaal spier en spierwit, nou ja met een rubber zooltje dan! Hahaha, fijn met dit Hollandse weer, maar daar trek ik mij dus niks van aan. Tenslotte kun je sneakers ook in de wasmachine stoppen! Ja, dat heb ik al vaker gedaan! Nu moet je dat niet met van die PLEK merken doen, die liggen na een wasbeurt of 2 echt finaal uit elkaar.

Ik wilde ook weten of ze lekker zijn om mee te sporten, dus trok ik ze bij mijn wit met grijze legging aan van Under Armour.

Nike, wit, sneaker, internationalist, dames, schoen, fashion, blog, showroom, sneakershowroom

Omdat ik niet aan hardlopen doe, maar meer aan kracht is het ook een fijne schoen om in te trainen, mede door de redelijk platte zool is het een perfecte combinatie om te deadliften. Ik sta dan stabieler. Soms moet je gewoon 2 paar sneakers hebben voor je trainingen, want met cardio wil ik meer demping.

Nike, wit, sneaker, internationalist, dames, schoen, fashion, blog, showroom, sneakershowroom

Nike staat er om bekend om wat kleiner uit te vallen qua sneakers en ik weet dat ik voor mijn jongens vaak ook een maat groter kocht. Dus toen ik op de link klikte om ze te bestellen besloot ik te kijken naar een maat 40. Dat was een goede keuze? Ik moet zeggen dat ze redelijk ruim zaten, dat had ik eigenlijk niet verwacht. Een 39,5 was denk ik een verstandigere keuze geweest, mits die er dan is.

Goed in de zomer zetten mijn voeten vaak weer op, dus ik denk dat ik er maar een zooltje in ga leggen.

Wit sneakers combineren in de winter

Op twitter hoorde ik laatste al iemand roepen dat mensen vaak in de winter nog met blote enkels lopen. Hahaha ik ben er 1 van! Ik wil soms, ligt aan de schoen die ik draag nog wel eens toffe sokken dragen en dan vooral die van HAPPY SOCKS… deze keer kocht ik via de Bijenkorf een paar zwart/wit geblokte sokken en die trok ik in combinatie met mijn sneakers en een geruite broek aan. Ik kreeg gelijk leuke opmerkingen!

Nike, wit, sneaker, internationalist, dames, schoen, fashion, blog, showroom, sneakershowroom

Niet iedereen zal dit leuk vinden en dat mag ook, ik ben niet van de standaard witte sneaker sokjes! Laat mij maar opvallen!
Goed, ik dacht laat ik dan ook eens kijken wat ik nog meer kan combineren met witte sneakers en in mijn kledingkast was er vrij weinig te vinden, dus ik ben online wat combinatie gaan maken om te kijken of ik dit ga aanschaffen!

Ik ging online shoppen bij Otto.nl

Nike, wit, sneaker, internationalist, dames, schoen, fashion, blog, showroom, sneakershowroom, otto, kleding, online

Set 1: Kersttrui Tom Tailor 39,99 | Geruite pantalon Pieces 34,95
Set 2: Heine Timeless rok 74,99 | Betty Barclay gebreide trui 79,99
Set 3: Jacqueline De Yong Klassieke Broek 24,99  | Traingle Kleurrijke blouse met strepen 59,99

De 2e combinatie vind ik zelf erg leuk en ik wil heel graag een geplooide rok, dus wie weet! De groene broek met de streep staat ook op mijn wishlist!

Draag jij witte sneakers in de winter? Vertel…

#artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Like
  Saskia
  22 Nov 2018
  7:44am

  Wat een leukertjes en zo multi functioneel!
  Ik ben fan ook in de winter!

  Evelien
  22 Nov 2018
  3:36pm

  Witte sneakers kunnen altijd! Juist mooi in het najaar. Deze zijn superleuk, ik had ooit die hoge Nike’s (high-dunk ofzo?!) in het spierwit… ik wil ze echt weer opnieuw hebben!

  YuStSoMe
  22 Nov 2018
  9:29pm

  FB test

  Natascha - BeautyOpinie
  27 Nov 2018
  7:45am

  Jaaaaa! Ik draag het hele jaar door witte sneakers, vandaag ook trouwens haha.

  Deb
  27 Nov 2018
  7:47pm

  Wat mij betreft kunnen witte sneakers ook het hele jaar door. Ik hou ze alleen nooit zo lang wit maar dat is een ander verhaal hihi. Vind ze trouwens super mooi, handig dat je ze ook voor tijdens het sporten kunt gebruiken.

  bychristiana
  3 Dec 2018
  8:53am

  Ik vind het ook prima kunnen hoor, witte sneakers in de winter, wellicht wat vaker schoonmaken;-) Ik vind het ook altijd zo leuk om te zien hoe anderen sneakers kunnen combineren in een gewone outfit, mij lukt dat nooit.

Laat een reactie achter!