Pupa, wonder me, foundation, 030, review, test, beauty, make-up, waterproof, new, instant, perfect, yustsome

Wonder Me foundation van Pupa Milano getest

Hoewel foundation het ideale product is om een perfecte huid te krijgen, gebruiken veel vrouwen het niet omdat ze bang zijn dat het te zwaar is en rimpels en fijne lijntjes accentueert met een maskerend effect. Na jaren van onderzoek en dankzij de modernste technologie weerlegt Pupa Milano dit idee met WONDER ME: de nieuwe foundation die lichtheid en natuurlijke uitstraling combineert met een buitengewoon perfectionerend effect.

Uit het persbericht

Pupa, wonder me, foundation, 030, review, test, beauty, make-up, waterproof, new, instant, perfect, yustsome

Wonder Me Foundation

Het geheim is het speciale micronetwerk van ultraflexibele filmvormers dat een lichtgewicht film creëert die lijkt op de huid. Deze technologische innovatie zorgt ervoor dat de textuur zich aanpast aan de expressieve bewegingen van het gezicht zonder rimpels te accentueren, waardoor het geschikt is voor meerdere leeftijdsgroepen. Het resultaat is een geperfectioneerde en egale huid met een volledig natuurlijke en frisse uitstraling. De houdbaarheid van deze foundation is ook geweldig.
WONDER ME blijft ongelooflijk lang zitten: het is perfect bestand tegen water en vocht voor een vlekkeloze, lichtgewicht make-up gedurende de hele dag.

Welke voordelen heeft deze foudnation?

Deze Wonder Me foundation is een echt camouflage wonder, zonder het bekende masker effect! Dankzij de nieuwe
combinatie van gecoate pigmenten en Spherical Fillers ziet de huid er glad en egaal uit, met een zichtbaar natuurlijk effect.

Dankzij de high-tech emulgator is de textuur extreem licht en fris om aan te raken en aan te brengen. Het micronetwerk van ultraflexibele filmvormers creëert een lichtgewicht en onmerkbare film, versmelt onmiddellijk en geeft gewichtloze perfectie.

De speciale filmvormers garanderen extreme duurzaamheid.

Perfect bestand tegen vocht en transpiratie, het is waterproof!

Wat is het resultaat?

Het resultaat is een perfecte dekking, die je geen masker effect geeft. Rode vlekken, onzuiverheden, en zelfs donkere kringen en adertjes zijn verdwenen. Het brengt heel prettig aan en door de mooie vloeibare substantie kun je het zowel met een sponsje (vochtig) als met een kwast aanbrengen. Ik heb zelf een kwast gebruikt en het werkte prima, je krijgt genoeg tijd om de Wonder Me foundation over je huid te verdelen voordat het droog is.

Pupa, wonder me, foundation, 030, review, test, beauty, make-up, waterproof, new, instant, perfect, yustsome

Pupa, wonder me, foundation, 030, review, test, beauty, make-up, waterproof, new, instant, perfect, yustsome

Mijn ervaring

Ik heb direct de Pupa Wonder Me foundation in gebruik genomen zodra deze binnen kwam, natuurlijk eerst foto’s gemaakt… maar ik kon niet wachten, want deze leek mij erg fijn, zeker met een wat rijpere huid.

En ik was echt super verbaasd over de dekking… daar waar een andere foundation niet alles bedekt waar ik mij aan stoor, komt deze foundation met een dekkracht van hier tot Tokyo!
Wauw… en dat niet alleen, het gaf mijn huid een hele mooie gloed, maar ook niet te mat… zeg maar een Satin finish.
Omdat ik zelf grove poriën bij mijn neus en kin heb, heb ik daar altijd wel wat minder mooie plekjes, maar ach… dat hoort nu eenmaal bij mij.

Pupa, wonder me, foundation, 030, review, test, beauty, make-up, waterproof, new, instant, perfect, yustsome

Het was gisteren, tijdens het testen, best wel warm en benauwd weer en daarbij voelde je gewoon dat de luchtvochtigheid behoorlijk hoog was. Eigenlijk het ideale weer om deze foundation te testen!
En? Geslaagd? Jazeker met een dikke 10! Mijn foundation heeft het de hele dag perfect gehouden, geen rare vlekken geen plekjes waar ik normaal al aan het einde van de dag geen foundation meer heb zitten! En het mooiste… zelfs op mijn neus bleef deze foundation perfect zitten… vaak ben ik een Rudolph de rednose Reindeer aan het einde van een dag… of na een uurtje al!

Pupa, wonder me, foundation, 030, review, test, beauty, make-up, waterproof, new, instant, perfect, yustsome

Ik draag hier de tint 030. Deze is perfect voor mijn gebruinde huid. Wil ik er 1 voor in de winter dan zal ik een tintje lichter moeten gaan!

Verkrijgbaarheid

De Wonder Me Foundation komt in 6 tinten.

Pupa, wonder me, foundation, 030, review, test, beauty, make-up, waterproof, new, instant, perfect, yustsome

En is te koop bij diverse drogisterijen met een Pupa counter zoals ETOS en DA.
Ook online via Pupa.nl

Verkoopprijs: 25,95

 

 

Like
1
    Tessa
    13 Aug 2021
    5:04pm

    Dat ziet er goed uit! Ik heb ooit eens een bronzer van Pupa gebruikt. Was geen goede kleur match

Laat een reactie achter!