woo, powerbrand, nieuw, commerce, team, lifestyle, design, duurzaam, kaarsen, sfeer, diffuser, home perfume

WOO | lifestyle | HET NIEUWE POWERMERK

WOO. WORLDS OF OPPORTUNITIES; ofwel een wereld vol kansen. WOO is zowel een luxe merk qua lifestyle als ook een sociale onderneming voor creatieve en nieuwsgierige wereldburgers die volop van het leven genieten. De bijzondere lifestyleproducten die WOO op de markt brengt kenmerken zich door een luxe uitstraling, sterke designs en premium en duurzame ingrediënten. WOO-producten worden met zorg, aandacht voor detail en het oog op duurzaamheid gemaakt.


woo, powerbrand, nieuw, commerce, team, lifestyle, design, duurzaam, kaarsen, sfeer, diffuser, home perfume

WOO is een lifestyle ‘power brand’. De producten hebben een luxe uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Opgericht vanuit de missie om 1-miljoen mensen uit armoede en isolement te halen, worden alle betrokkenen op een positieve manier beïnvloed door WOO en de kansen die zij biedt.

woo, powerbrand, nieuw, commerce, team, lifestyle, design, duurzaam


[tx_heading style=”default” heading_text=”WOO IS” tag=”h4″ size=”14″ margin=”12″ align=”center”]WOO staat voor kracht en authenticiteit. Het WOO-logo wordt in Zuid Amerika gezien als INCA. In Azië als ‘double happiness’. In Afrika en Australië wordt WOO gezien als ‘tribal’. Zo wordt het WOO-logo internationaal als een teken van kracht gebruikt.

WOO werkt aan de SDG’s (Sustainable Development Goals van de United Nations) en draagt expliciet bij aan armoedereductie en ‘inclusiviteit’. Er wordt bewust gestreefd om samen zoveel mogelijk positieve impact te creëren. Met WOO maken we samen de wereld een beetje leuker. WOO CARES

 

CONCEPT

WOO is een luxe en duurzaam lifestyle merk met een mooie collectie verwenproducten voor het verzorgen van het lichaam en huis. Alle producten worden door WOO ontworpen en ontwikkeld. Vervolgens worden deze met de hand gemaakt door lokale teams op verschillende locaties op de wereld. Zo wordt er onder andere met een eigen productieteam in Vietnam gewerkt. Op die manier is WOO in staat om de hele keten – van ontwerp tot consument – in handen te houden. WOO is immers een sociale onderneming waarbij zowel design als impact centraal staan. Er worden mensen bij WOO betrokken die een kans nodig hebben en er wordt enkel gewerkt met natuurlijke en duurzaam ontwikkelde ingrediënten.

COLLECTIES

De eerste WOO-collectie bestaat uit een lifestyle collectie van bijzondere handgemaakte geurkaarsen; gemaakt van duurzame wassoorten en ge-upcyclede materialen. Als aanvulling op deze lijn wordt er nu collectie interieurparfums en diffusers op de markt gebracht. Al deze producten worden gemaakt van ge-upcyclede wijn-, wodka- en bierflessen.

Bijzonder is de lucky coin – de geluksmunt in de collectie WOO LUCKY CANDLES – die zich onder in de kaars bevindt. Bij WOO – Worlds of Opportunities – gaan we ervan uit dat geluk en kansen gedeeld kunnen worden en dat we samen de wereld een beetje leuker kunnen maken.

De parfums die worden gebruikt voor de kaarsen, parfums en diffusers, worden gemaakt door een van de beste Europese parfumhuizen. Deze parfums zijn tevens de basis voor de bijzondere collectie verzorgingsproducten van WOO die later dit jaar op de markt wordt gebracht. De uitgebreide collectie van onder andere heerlijke zeep en handlotions, is handgemaakt van authentieke materialen. Allen met bijzonder impact. Genieten en goed doen gaan hand in hand bij WOO

Bij het maken van de kaarsen, diffusers en parfums van WOO wordt gebruik gemaakt van handgemaakte, ge-upcyclde flessen. Deze flessen worden verzameld door vuilnisvrouwen in Saigon, en met de hand bewerkt tot  bijzondere hervulbare kaarsenhouders. Het WOO-Logo wordt met de hand gegraveerd. De ge-upcyclde flessen worden gevuld met een mooie mix van duurzame wassoorten en parfums; speciaal ontwikkeld voor WOO.

WOO LUCKY CANDLES

WOO-kaarsen worden gemaakt in Wijn-, Wodka- of Waterflessen. WOO-kaarsen branden extra lang door de bijzondere wasmix en de handgemaakte katoenen lont. Het WOO-assortiment van kaarsen in ge-upcyclede flessen is uitgebreid met vele kleuren en geuren – daarnaast zijn alle kaarsen hervulbaar en worden de WOO-kaarsenrefills worden los verkocht.

Verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren:  TRANQUILLITY – een heerlijke rustgevende parfum met  hout- en vanilletonen. TREASURE – exotisch, zwoel en bloemig. RADIANCE – verleidelijk en kruidig met musk. SPARKLE LIME – een frisse parfum met eucalytpus en citrus.

WOO GEURSTOKJES/ DIFFUSERS 

Een bijzonder krachtig ontwerp voor elk lifestyle interieur. Gemaakt van de typische ge-upcyclede WOO-flessen. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van met de hand afgesneden bewerkte wijn- en wodkaflessen; ook de deksels van de diffusers worden gemaakt van natuurlijk bamboe. De WOO-parfums worden in losse glazen flesjes -gegraveerd met het WOO-logo- bij de diffuser geleverd.

Verkrijgbaar in verschillende maten, parfums en kleuren.

INTERIEURPARFUMS  

De heerlijke parfumsprays van WOO worden gemaakt van authentieke ingrediënten in de zinnenstrelende Europese parfums. Met de hand gegoten in prachtige flessen gemaakt van ge-upcycled glas met een gegraveerd WOO-logo. De WOO-verpakking is een feestje op zich. Mooie cilinders gemaakt van gerecycled papier of verpakt in fraai bedrukte en handgemaakte katoenen bewaarzakjes.

woo, powerbrand, nieuw, commerce, team, lifestyle, design, duurzaam, kaarsen, sfeer, diffuser, home perfume

Over WOO
WOO staat voor Worlds of Opportunities, oftewel een wereld vol kansen. WOO is een luxe, duurzaam lifestyle merk met een mooie collectie verwenproducten voor het lichaam en huis. De producten van WOO worden gemaakt van ge-upcyclede materialen en duurzame ingrediënten van hoge kwaliteit. Alle producten worden door WOO ontworpen en ontwikkeld. Vervolgens worden deze met de hand gemaakt door het lokale team van WOO. Het team van WOO bevindt zich op verschillende plekken over de gehele wereld.WOO is bedacht door sociaal ondernemer Saskia de Knegt. Samen met haar vier dochters en een team van sterke vrouwen en mannen op verschillende plekken op de wereld heeft zij dit wel heel bijzondere lifestylemerk ontwikkeld vanuit de gedachte dat ‘iedereen’ zich goed moet voelen en goed moet doen. Saskia heeft WOO opgericht vanuit een missie om 1-miljoen mensen uit armoede en isolement te halen.De producten van WOO zijn in verschillende maten, kleuren en geuren verkrijgbaar. De prijzen variëren per product en maat. Zo zijn er producten van €9,99 tot volledige giftsets van €99,95.

 

Shop Woo hier!

Like
  bychristiana
  6 Aug 2019
  10:56am

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar de geuren! De producten zien er in ieder geval mooi en stijlvol uit. Past in elk interieur, lijkt me zo. Leuk ook, dat muntje onderin de kaarsen.

  Angela | ilovebudgetmakeup.nl
  11 Aug 2019
  10:46pm

  Zelf kende ik dit merk niet! Maar naast dat het lekker hoort te ruiken,
  ziet het er ook nog eens leuk uit in huis als ik dat zo bekijk! 😉

Laat een reactie achter!