Woonaccessoires geven een woning sfeer

Ik denk dat veel mensen wel in hun huis de nodige woonaccessoires hebben. Ik ben er dol op, soms gaat het echt te ver en koop ik om het jaar iets nieuws, qua kleuren moet het dan anders. Gelukkig blijf momenteel stabiel en is het nog steeds blauw. Yeah!

Natuurlijk heeft de een aan 1 mooie kandelaar genoeg en kan een ander helemaal in de ban zijn van allemaal vintage spulletjes, liefst veel kussentjes op de bank of liever een mooi pronkstuk dat opvalt in je woning.

En het is allemaal goed, want het is jouw interieur, jouw haven waar je alleen of met een heel gezin van geniet.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SWEET LIVING SHOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Recent maakte ik kennis met de online webshop Sweet Living Shop en kon daar naar hartelust rondstruinen. Geen krijsende kinderen, piepende karretjes voor je neus, nee op de bank met een kop koffie!

Sowieso was ik op zoek naar andere stoelen, maar dat is hier in huis nogal een dingetje! De smaak van mijn man is wat ouderwetser, zelf hou ik wel van een mooi stukje design.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Wat staat er op mijn favorieten lijst?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Is deze kast geen schatje? Het heeft alles wat ik mooi vind. Metaal en hout. Ondanks dat het geen grote kast is, is het ideaal voor mijn schoenen!

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Dit stoeltje, het doet mij denken aan de oude stoeltjes die wij op school hadden, alleen deze lijken mij wat aangenamer zitten!

Inmiddels heb ik nieuwe stoelen gekocht, waarvan ik er al 2 had, heb ik nu de set van 6.

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Wij hebben in huis al onze lampen zelf gemaakt met buizen van waterleidingen, oude kappen, metertjes, fietsketting, etc. Alleen boven de eettafel moet nog een nieuwe komen, deze lijkt mij echt super staan!

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Ik heb echt een zwak voor klokken en aangezien onze klok nog stamt uit het haar nul, wil ik graag een stoere wandklok. Of ga ik voor een tafelmodel, zoals onderstaand model, wat wel weer perfect bij de lampen past.

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Deze is gaaf he? Wie weet…

[tx_heading style=”default” heading_text=”Welke Items heb ik gekocht?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Uiteindelijk is er een mooie kist, dienblad en een spaarpot in mijn mandje terecht gekomen. Deze kon ik niet laten liggen.

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Het dienblad

Dit ovale dienblad mangohout is onderdeel van de Sweet Living collectie. Het dienblad is gemaakt van mangohout en beschikt over een naturel kleur. Het dienblad heeft een ovaal model en is voorzien van handvatten aan de zijkanten. Het dienblad is superleuk om op tafel te plaatsen en ik heb het gedecoreerd met mijn favoriete woonaccessoires kaarsjes!

Wereldbol

De wereldbol staat op een mangohouten voetje, het leuke aan deze wereldbol is dat het tevens een spaarpot is. Ik stop er momenteel mijn kleingeld in, spaar voor een weekendje weg, zo heb ik een mooi doel en is sparen leuk! Ben benieuwd hoeveel er in kan!

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Mijn houten kist met metalen accenten.

Ook de kist vanuit de Sweet Living collectie is gemaakt van mangohout. Het is best een grote kist, toch staat hij op tafel. We zijn maar met 3 personen in huis, dus die paar keer dat we de eettafel volledig gebruiken is wellicht 5 keer per jaar, hahaha.

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

De kist gebruik ik nu om al mijn kaarsjes waxmelts ed in te bewaren, zodra deze kist opengaat komt er een heerlijke mengelmoes aan geuren uit! Het is hiervoor een ideale opberger.

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Er ligt nu een keramieken visje op. Ik vind dat wel mooi passen bij het canvas. Ook het metaal van de kist, wat weg heeft van hammerite, is een super match met de lamp die wij dus in die verf gelakt hebben.

Ik ben helemaal blij met deze accessoires en het geeft mijn eettafel veel meer sfeer. Ik had er eerst een wit dienblad op staan, dat was ook wel mooi, maar dit is warmer, stijlvoller.

Sweet, living, shop, kast, design, vintage, woon, accessoires, online, webshop, klok, lamp, yustsome, lifestyle

Wat vind jij van mijn keuze? Ik snap best dat het niet iedereen zijn/haar smaak is en dat mag… vertel eens hoe jouw droom interieur eruit ziet?

  • Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

 

Like
Bedankt xxx

8 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!