pineapple, ananas, action, nederland, fab factory, fineapple, swatches, oogschaduw, look, yustsome, 1

You are one fineapple

Ik hou van Action en vooral van hun oogschaduwpalettes! Al een hele tijd was ik op zoek naar de leuke Ananas variant met de leuke naam ‘You are one fineapple’. Nergens kon ik deze vinden, totdat ik van de week bij mijn moeder was en in Gemert deze tegenkwam!

You are one fineapple

Een oogschaduwpalette in de vorm van een Ananas, hoe leuk is dat! Wederom van het merk FabFactory waar ik al heel veel palettes van heb gereviewd.
Action Nederland heeft naast Max & More dit merk standaard in het assortiment zitten en voor het geld hoef je dit niet te laten liggen.

9 kleuren

Het fineapple palette bevat 9 kleuren, 5 matte tinten en 4 glinsterende, die je ogen laten sprankelen.
Ik ben zelf een fan van matte tinten, zeker als je wat ouder bent kan een glinsterende variant juist de rimpels wat benadrukken en dat willen wij 50 plussers niet meer.

Het leuke is dat alle 9 kleuren een naam hebben en ik noem ze even op:

  • La Pina – Een warmgouden tint
  • Fineapple – Een warme bruine tint (mat)
  • Chillax – Een terra kleur (mat)
  • Mai Tai – Een warm rode glinstering
  • Tropical Heat – Een rosegouden tint
  • Paradise – Een witte glinstering
  • Sweetest – Een perfecte nude basis (mat)
  • So Juicy – Lekker knal oranje (mat)
  • Pina Colada – Een prachtige gele tint (mat)

Swatches

Ik bracht de tinten aan zonder een primer en was meteen verkocht. De kleuren zijn wederom geweldig gepigmenteerd en geven met 1 streek een top dekking. Bij de glinsterende kleuren valt Paradise wat tegen omdat deze behoorlijk veel fall-out heeft, dus deze moet je niet met een kwast aanbrengen maar met je vingers.

pineapple, ananas, action, nederland, fab factory, fineapple, swatches, oogschaduw, look, yustsome, 1

pineapple, ananas, action, nederland, fab factory, fineapple, swatches, oogschaduw, look, yustsome, 1
pineapple, ananas, action, nederland, fab factory, fineapple, swatches, oogschaduw, look, yustsome, 1

Tropical look

Ik ging natuurlijk voor een tropische look, met dit Fineapple palette kun je gewoon ook niet anders!
Chillax werd mijn basis en natuurlijk kon So Juicy niet ontbreken! De gele tint, ik hou niet van geel, wilde ik graag gebruiken op mijn binnenste deel van de oogleden. Als finishing touch gebruikte ik Paradis, maar dat kwam ook op mijn wangen terecht… beetje jammer!

pineapple, ananas, action, nederland, fab factory, fineapple, swatches, oogschaduw, look, yustsome, 1

Action Nederland

Het You are so fineapple palette is te koop bij de Action en ik betaalde er 2,99 voor. Wat een lachertje qua prijs, want dit is echt een perfect product! Natuurlijk zullen er dames zijn die dit afkraken en zeggen dat je dit niet moet kopen omdat er troep en andere rotzooi inzit. Maar als je dit na het dragen goed afwast en je ogen daarna goed verzorgd, lijkt het mij niet zo’n probleem.
Test altijd even in je nek (dicht bij je gezicht) een product als je niet zeker bent van een allergische reactie!

Like

Laat een reactie achter!