De Maybelline Total Temptation Mascara maakt je wimpers zachter en dikker in één enkel laagje. Duik in een unieke zintuiglijke ervaring door de textuur en de heerlijke kokosgeur van de mascara.

Zachte wimpers met mascara

De Maybelline Total Temptation Mascara maakt je wimpers zachter en dikker in één enkel laagje. Duik in een unieke zintuiglijke ervaring door de textuur en de heerlijke kokosgeur van de mascara.

De Total Temptation mascara is opbouwbaar naar jouw gewenste volume en resultaat. De mascara houdt de wimpers bovendien zacht en zorgt zo voor de ultieme fluffy lashes.

Give in to Total Temptation!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Fluffy eyes” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik was blij verrast toen ik recent, eigenlijk totaal onverwacht, deze mascara binnen kreeg. En mascara is toch wel de eerste levensbehoefte, naast koffie als het om dagelijkse routines gaat. Zonder mascara durf ik wel de deur uit, maar het liefst toch met een mooiere oogopslag.

Maybelline, Total, Temptation, new, nieuw, 2018, mascara, zacht, fluffy, wimpers, beauty, blog, yustsome

De mascara komt in een mooie zacht roze/Peach kleurige huls. Ik hou wel van een dikkere huls, dan heb ik zelf wat meer grip. Het borsteltje is eigenlijk lekker ouderwets, dik en met veel haartjes.

Maybelline, Total, Temptation, new, nieuw, 2018, mascara, zacht, fluffy, wimpers, beauty, blog, yustsome

De mascara is verder goed zwart, en de kokos geur? Nou die ruik ik niet hoor. Dus mocht je daar niet van houden, wees niet bang…

In eerste instantie dacht ik bij deze borstel, och gut een klodderborstel! Zal wel prut werken. Kijk, ik was weer aan het invullen… want ik had het niet eens geprobeerd. Dus laten we dat maar eens doen.

Maybelline, Total, Temptation, new, nieuw, 2018, mascara, zacht, fluffy, wimpers, beauty, blog, yustsome

Foto 1: zonder mascara

Foto 2: Mascara laag 1 op bovenwimpers

Foto 3: 2e laag Mascara op bovenwimpers en 1 laagje onderwijzers.

De eerste laag ziet er heel mooi uit. Natuurlijk, zonder te klonteren. Bij de tweede laag krijg ik helaas wat klonters en plakkende wimpers. Vooral de uiteinden van mijn wimpers lijken aan elkaar te plakken. Ondanks het foefje wiebelen lukt het mij niet ze te separeren.

Ze worden gelukkig niet hard, dat is erg prettig. Soms krijg ik gewoon pijn van mascara, dan trekt het en verlies ik ook nog eens wimpers.

Maybelline, Total, Temptation, new, nieuw, 2018, mascara, zacht, fluffy, wimpers, beauty, blog, yustsome

Ook in een tweede make-up look zie ik prachtig zwarte wimpers, echter nog her en der wat aan elkaar geplakte wimpers.

Toch is het momenteel mijn favoriet, mede doordat het zo prettig aanvoelt.

Je moet alleen geen last van allergie, dan bedoel ik hooikoorts, hebben… ik wreef even in mijn oog en voila er was een nieuwe panda geboren! Dus wel opletten!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Verkoop” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze mascara is onder andere bij Kruitvat.nl te koop. Er is momenteel een 1+1 actie op Maybelline!

Prijs: 15,99

[otw_shortcode_button href=”https://www.kruidvat.nl/maybelline-total-temptation-mascara/p/4278303?bvdata=action%3Drr_submit_review%26campaignId%3DBV_REVIEW_DISPLAY%26userToken%3Df0460ee7fb2d6573f533b15de71a2591646174653d3230313830333139267573657269643d39303136353831313630393634%26productId%3D4278303″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]KRUIDVAT.NL[/otw_shortcode_button]

#gekregen

Logo2

Je Naam
Like

6 reacties

  1. Ik zit veel op de fiets en met dit weer lopen de tranen me over de wangen. Dus deze mascara is dus niets, het liefste doe ik geen mascara op of neem er een mee . Het ziet anders niet uit.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!