ZAKENMAM LANCEERT AGENDA VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS DIE OOK MOEDER ZIJN

Moeders met een eigen bedrijf zitten vaak in een spagaat tussen de activiteiten voor hun bedrijf en activiteiten voor het gezin. Voor Marieke Anthonisse, eigenaresse van Zakenmam, reden voor het ontwikkelen van een agenda die de werk- en privéagenda combineert. De Zakenmam Agenda 2018 helpt ondernemende moeders om overzicht te houden in hun drukke leven.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ADVERTORIAL” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Een groot aantal van de 500.000 vrouwelijke ondernemers in Nederland is ook moeder. Marieke merkte dat er behoefte was aan een speciale agenda, die zowel de zakenvrouw als de moeder centraal stelt. De eerste editie werd in 2017 uitgegeven en was een groot succes. Reden genoeg om in 2018 wederom een nieuwe agenda uit te brengen.

Zakenmam, agenda, zakenvrouw, advertorial

Zakenmoeders zitten knel

Marieke ziet in haar dagelijks werk dat veel vrouwen met een eigen bedrijf en een gezin knel zitten tussen de zakelijke – en de privé agenda. “Een moeder wordt al snel geleefd, waardoor de focus op het bedrijf wegzakt. Elke dag is er afleiding van activiteiten op school, clubjes, feestjes, vakanties en andere zaken. Daarnaast zijn er ook in het bedrijf allerlei dingen te doen.

Zakenmam, agenda, zakenvrouw, advertorial

Ik zie veel vrouwen die geen heldere doelen stellen, het moeilijk vinden om een realistische planning te maken en zich te veel laten leiden door de waan van de dag.” Als expert op het gebied van plannen en organiseren vond Marieke dat deze agenda er moest komen. Ze gelooft in plannen als middel om meer rust en overzicht te creëren in het drukke leven van moeders met een eigen bedrijf.

Zakenmam Agenda 2018

De Zakenmam Agenda 2018 bevat handige kwartaal- en weekoverzichten voor een goede lange – en korte termijnplanning. Er is volop ruimte voor notities, een cadeauplanner en elke maand een focuspagina om onder andere getallen op bij te houden, zoals kilometers en inkomsten. De agenda is mooi vormgegeven en bevat prachtige kunstwerken. Zo kijkt de gebruiker aan het eind van het jaar terug op een geweldig 2018 waarin zowel het bedrijf, als de ondernemende moeder en het gezin konden groeien en bloeien!

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[/tx_row]

De Zakenmam Agenda 2018 verschijnt in hardcover met een ronde rug en twee leeslinten. Het bevat 198 pagina’s, heeft een formaat van 19,8 x 25 cm en kost € 34,99 (inclusief verzending in Nederland).

Over Zakenmam

Als moeder van twee kinderen en zelfstandig ondernemer, weet Marieke Anthonisse dat er altijd genoeg te doen is. Marieke: “Ik geloof dat moeders de beste ondernemers ter wereld zijn, wij kunnen aan onze kinderen laten zien dat je zakelijk succesvol kunt zijn terwijl je er ook voor hen bent. Je kunt jouw eigen definitie van succes heel goed gaan waarmaken. De vrouwen waar ik mee werk zijn ambitieus om hun bedrijf succesvol neer te zetten en zij willen hierin hun eigen tempo aanhouden. Geen gestress en gedoe, gewoon stap voor stap groeien en bloeien.” De missie van Marieke is dan ook om ze hierbij te helpen. Dit doet ze door het geven van kennis, structuur en vertrouwen, onder andere door het verzorgen van trainingen, workshops en coaching.

Like
    Beautyandfashionvlogs ByIke
    25 Jan 1970
    8:31pm

    Mooi en o zo handig 😉

    Xoxo

Laat een reactie achter!