Zalando lanceert Beauty-assortiment

Vanaf 28 augustus kunnen consumenten in Nederland hun favoriete beautyproducten ook bij Zalando bestellen. Het assortiment van Zalando Beauty omvat ruim 8.500 producten van meer dan 200 merken. Het ruime assortiment voor dames en heren is een mix van zowel gerenommeerde internationale merken en minder bekende nichemerken.

Het bevat een scala aan producten, van innovatieve huidverzorging tot sprankelend nieuwe make-up en beautytools. Deze interessante mix, opgeteld bij Zalando’s vernieuwde shopervaring en het makkelijke en veilige bestelproces, zet voor de klanten de deur open naar oneindig veel mogelijkheden en keuze.

Beauty-assortiment

Met het beauty-assortiment wordt het voor klanten makkelijk om snel en eenvoudig een complete look – kleding, accessoires, schoenen en make-up – te bestellen. De perfecte lippenstift uitkiezen voor een outfit wordt vanaf 28 augustus bovendien een koud kunstje met de “Get the Look”-functie van Zalando. Deze feature zal schoonheidsproducten aanbevelen die passen bij een outfit, voor een look van top tot teen.

Zalando, beauty-assortiment, beauty, nieuw, webwinkel, make-up, verzorging, winkelen, kopen

“Met de lancering van Zalando Beauty zetten we een logische volgende stap om hét platform te worden voor al je kleding- en lifestyle-aankopen in Nederland. We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun stijl en individualiteit te tonen, en een beauty-assortiment sluit daar vanzelfsprekend bij aan”, zegt Jacintha de Graaf, Regional Lead Benelux.

“Met dit beauty-assortiment kunnen onze klanten hun liefde voor mode en verzorging samenbrengen in één bestelling. Uit de andere markten, waarin Zalando reeds actief is met beauty, blijkt dat 60% van de klanten met een beauty aankoop dit al combineren met mode. Een beauty-aanbod is dus iets waar onze klanten naar vragen, en we zijn dan ook zeer enthousiast dat we ruim 8.500 producten kunnen lanceren in Nederland.”

Zalando, beauty-assortiment, beauty, nieuw, webwinkel, make-up, verzorging, winkelen, kopen

De campagne

De campagne ‘Unleash Your Beauty’ is het resultaat van een verborgen camera-stunt in Londen en stelt een breed scala make-up, huidverzorging en haar- en wellnessproducten voor dat vanaf 28 augustus beschikbaar is op zalando.nl. Een aantal van de merken zijn: MAC, Clinique, Topshop, Maybelline, Hej Organic, L’Oreal Paris, NYX, Dr Botanicals, Ouai, Löwengrip, Golden Beards, 3ina and Edible Beauty. In de reclamespot, geregisseerd door Lauren Caris Cohan, staat de kracht van beautyrituelen centraal.

De cast

De cast is divers en doorbreekt het klassieke schoonheidsideaal. Modellen Nadine Leopold, Anuthida Ploypetch, Cajsa Wessberg, Charli Howard en Marvin Durell werden geselecteerd via agencies of gewoonweg aangesproken op straat. Ze werden uitgenodigd voor een conventionele beautyfotoshoot en werden daar gevraagd om zelf hun make-up aan te brengen. Wat ze niet wisten is dat ze intussen stiekem werden gefilmd. De bedoeling van dit concept was om de cast in hun puurste, meest authentieke vorm aan de buitenwereld te tonen.

Zalando, beauty-assortiment, beauty, nieuw, webwinkel, make-up, verzorging, winkelen, kopen

“Door met onze klanten te praten kwamen we te weten dat het concept schoonheid voor iedereen anders en heel uniek is. Goed in je vel zitten kan ook elke dag een andere betekenis hebben. Met de campagne ‘Unleash your Beauty’ willen we duidelijk maken dat schoonheid begint wanneer je ophoudt je iets aan te trekken van wat anderen van je vinden.” Aldus Jonny Ng, Director Marketing Strategy & Campaigns.

Volg Zalando Beauty op de voet via ons Instagram-kanaal @zalando_beauty.

#zalandobeauty

Like
    Marushi
    13 Sep 2019
    9:18am

    Hele mooie producten!

Laat een reactie achter!