Zeg hallo tegen je prachtige en perfecte huid

Wil je goed voor je huid zorgen? Met de beste ingrediënten? Met tientallen vitaminen en mineralen? En natuurlijk, geen parfum, geen kleurstoffen en volledig vrij van irriterende ingrediënten?

Dan is de complete Danish Skin Care MINI huidverzorgingskit echt iets voor jou!

Vandaag neem ik je mee op reis naar Denemarken waar ik je laat kennismaken met Danish Skin Care.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Het verhaal van Danish Skin Care

Het verhaal van Danish Skin Care gaat over vreugde, een geweldig charisma en een prachtige perfecte huid. We zijn nog een jong bedrijf (2011) maar het verhaal begint tientallen jaren geleden. Laten we het verhaal beginnen met “once upon a time” zoals alle goede sprookjes beginnen…

Het lelijke eendje

Het verhaal van Danish Skin Care is een waar gebeurd avondtuur, bijna zo een als dat van het lelijke eendje, die in dit verhaal Mads Timmermann heet. Als jonge tiener had Mads al last van extreme acne, uitslag en exceem.

September 1, 2008 …

Nadat Mads eindelijk zijn eigen huidproblemen had opgelost, ging Mads op pad om andere te helpen die zich in dezelfde situatie bevonden. Op 1 september 2008 lanceerde Mads zijn eerste website danskhudpleje.dk. Een website die gericht is om mensen te inspireren, zodat ze ook van hun huidproblemen af kunnen komen. De website zat vol met informatie en gidsen gericht om een aantal mythes de das om te doen, als het gaat om huidproblemen en het verhelpen daarvan. Twee jaar lang heeft Mads als consultant honderden vrouwen, mannen, meiden en jongens geholpen met het verkrijgen van een prachtige huid, geweldig charisma en een gezond lichaam! Door dit te doen realiseerde Mads zich dat er veel klanten verward raken door de vele huidverzorging producten en misleidende adviezen die ze wellicht gehoord hebben over huidverzorging.

[/ezcol_1half_end]


Geen onnodige ingrediënten

Gebaseerd op deze kennis, ging Mads een huidverzorging lijn ontwikkelen die het gemakkelijk en efficient maakt om je huid te verzorgen. Geen onnodige ingrediënten. Geen parfum. Geen kleurstof. Geen ingrediënten die schadelijk zijn of irritaties opleveren.

– Alleen een brede selectie van effectieve ingredienten die hebben bewezen bij te dragen aan een prachtige en perfect huid.

Tijdens het ontwikkelen van de huidverzorging’s producten, was het ontzettend belangrijk dat Mads de best mogelijke verzorging kan bieden binnen een group producten. Hierdoor wil Mads niet één probleem oplossen maar een heleboel… Nog belangrijker, de producten moeten ervoor zorgen dat nieuwe huidproblemen in de toekomst worden voorkomen.

Lees meer,…


Wil je goed voor je huid zorgen? Met de beste ingrediënten? Met tientallen vitaminen en mineralen? En natuurlijk, geen parfum, geen kleurstoffen en volledig vrij van irriterende ingrediënten? Dan is de complete Danish Skin Care MINI huidverzorgingskit echt iets voor jou! Vandaag neem ik je mee op reis naar Denemarken waar ik je laat kennismaken met Danish Skin Care.

De Danish Skin Care MINI huidverzorgingskit bestaat uit precies dezelfde 4 producten die deel uitmaken van de Danish Skin Care totale huidverzorgingskit. Je krijgt enkel kleinere versies van de producten. En ze kosten ook minder. De Danish Skin Care MINI huidverzorgingskit heeft genoeg producten voor ongeveer 30 dagen gebruik, wanneer je het volgens de aanbevolen routine gebruikt. Alle producten zijn van nature ZONDER parfum, ZONDER kleurstoffen, ZONDER schadelijke chemicaliën en zonder irriterende ingrediënten. Wij gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten die je huid voeden en behandelen. En je helpen een ​​mooie huid te geven.

Stappenplan | Overdag

Mijn eerste kennismaking met Danish Skin Care is wauw! Het ziet er simpel uit, geen franje, maar puur product! En daar draait het tenslotte om. Je wilt dat iets het doet, niet een leuk potje wat op de kast je moet verlekkeren en vervolgens nog geen *piep* doet.
Goed concept… duidelijk!

Sonja en stappen volgens is best moeilijk, dus ik gleed al meteen uit! Lees maar mee!

Stap 1 | Clean Skin Face Wash | 30 ml

– Jouw cleanser voor de ochtend en avond

Okay,… dus even pompen en voila daar kwam een kloddertje transparantie te voorschijn. Uhm… en nu? Met het watje dan maar over mijn gezicht!
Nee, Sonja… (de fout toeter in een spelshow) dit is een fase wash, dit gebruik je dus als een soort van zeep!
Okay,… take 2! Ik deed een dotje op mijn hand en maakte mijn gezicht nat en waste mijn toet fris en fruitig!

Dat voelde goed, nu weet ik niet of ik dan wel schoon ben, dus met een volle laag make-up zal dit niet werken en zal ik eerst even moeten weken in de omo (lees ipv omo jouw reinigingsmiddel voor make-up). Vandaag was ik puur natuur en vond ik een wasje voldoende.

Het product is extreem zacht, zonder te irriteren en droogt de huid niet uit. Deze face wash verwijdert effectief vuil, overtollige olie en make-up. Clean Skin Face Wash is de face wash voor jou!

Stap 2 | Perfect Skin Day Protector | 15 ml

– Jouw dagcrème

Ha,… kijk dit is easy, daar weet ik wel raad mee! Gewoon smeren dus! Ik lees dat het ook gebruikt kan worden als oogcrème en dat had ik beter niet kunnen lezen, want voila ik had het al weer in mijn ogen zitten en het prikte… auwch! Dus let op, niet te lomp, maar als een dame smeren!

Ik ben blij dat er een mini factor in zit. Al is het slechts SPF 15, toch kun je dit dan fijn het hele jaar door dragen, vergis je niet in het winterzonnetje!
Het is heerlijk! Ik heb geen last gehad van jeukend gevoel tijdens de zomerse dagen en mijn huid werd er rustiger van. De week voor mijn menstruatie kan het nog wel eens wat wisselen en dan heb ook ik nog last van puistjes en oneffenheden,…

Zonder je huid vettig aan te laten voelen. Zonder vervelende schilferige huid. Zonder je poriën te verstoppen. Deze lichte hydraterende lotion wordt snel in je huid opgenomen terwijl het beschermd tegen de zon en zonschade, dat alles terwijl het de huid voedt. Perfect Skin Protector Day is je perfecte lotion voor overdag.

Stappenplan | Nacht

Stap 1 | Gebruik wederom je Face Wash

Stap 2 | Smooth Skin Treatment | 30 ml

– Jouw dagelijkse behandelingsproduct die je elke avond gebruikt

Ik beken, ik vond het in het begin best moeilijk om de stappen te zetten, ik ben een chaoot, rommelig en vergeet veel. Dus dan lag ik in bed en bedacht wat ben ik nu weer vergeten? Juist ja deze treatment. Het product is een alleskunner en zorgt ervoor dat het je huid intens verzorgt als een soort van masker. Dit hoef je niet te verwijderen, maar blijft lekker zitten tot de volgende ochtend. Omdat je bij stap 3 een ander product er direct overheen gebruikt, kan ik eigenlijk vrij weinig melden over wat ik nu er van gemerkt heb, het is net als peper en zout, beide lekker in de soep!

De oplossing voor mensen met acne, mee-eters, littekens, rode bultjes, vlekken etc. Deze dagelijkse peeling is multifunctioneel en werkt. Het is niet voor niks ons best verkochte product! Vaarwel tegen frustrerende miskopen. Vaarwel tegen ineffectieve producten. Vaarwel tegen tig verschillende producten zoals booster, maskers, scubs en toners. Zeg gedag tegen het reserveren van tijd om te exfolieëren, de huid diep te reinigen, gezichtsmaskers te dragen en  schoonheidsspecialisten te bezoeken (één à twee dagen) voor een feest, een sollicitatiegesprek of een date.

Stap 3 | Perfect Skin Moisturizer | 15 ml

– Jouw nachtcrème

Glimmende toet alert! Wat ziet min huid er opeens dan een stuk jonger uit als die sahara van mij eindelijk ook eens water gekregen heeft. Moisturizer ten top om maar even er gelijk een medaille aan te hangen!

Ik werd hier echt heel blij van en al is het heel voedend, mijn huid heeft er van genoten! 30 dagen lang werd ik elke avond gepamperd!

Zonder je huid vettig te maken. Zonder je poriën te verstoppen. Zonder voor nieuwe uitbraken, huid problemen of irritatie te zorgen. Deze lichte moisturizer trekt snel en diep in terwijl het de huid kalmeert en voedt.

Bij mij was het dus iets vettiger en trok het langzaam in, desondanks blijf ik het gevoel van een soepele en vooral gevoede huid heel belangrijk vinden en dat heb ik heel lang niet meer zo mogen ervaren!


Alle getoonde producten zijn 100% vrij van geurstoffen, kleurstoffen en andere irriterende ingrediënten.

Deze set is te koop voor 69,00


Producten zijn mij toegezonden door de leverancier Danish Skin Care, waarvoor dank! Dit heeft mijn review niet beïnvloed! Bron teksten: Danish Skin Care!

Conclusie:

Een erg fijne lijn, waar ik tijdens het testen met af en toe een mis stapje van heb genoten. Mijn huid heeft er baat bij gehad en ik hoop dat jij die dit leest en iemand kent met een zeer onrustige huid, dit kan aanbevelen… doen!

Heb jij al eens producten van Danish Skin Care gebruikt?

PS, vandaag ben ik 49 jaar geworden!

Like
  chucky1012
  6 Jun 2017
  7:00am

  Van harte gefeliciteerd en een fijne dag!
  Mooie en zeer vrolijk gekleurde producten!
  Ik ben niet bekend met dit merk maar nu ik dit artikel gelezen heb ben ik er zo benieuwd naar….

  Xoxo

  cindy
  6 Jun 2017
  10:54am

  Gefeliciteerd! wat een cleane producten. helaas zoek ik alleen producten tegen pigment anders had ik deze interessant gevonden.

  Joyce
  6 Jun 2017
  7:08pm

  Nogmaals gefeliciteerd ! Ken dit merk niet, maar het klinkt echt super fijn!

Laat een reactie achter!