Zinzi, Jewels, sieraden, ring, armband, ketting, brandfield, beautysome, smartwatch

Zinzi Jewels | Mijn vervanging voor de trouwring

Yes I do, met mijn nieuwe Zinzi Jewels ring

Zoals jullie wellicht weten hebben mijn man en ik de stekker uit ons huwelijk getrokken. We hebben geen ruzie, totaal niet, maar de kaars was opgebrand. Je leeft dan nog als bekenden in 1 huis en na een tijdje beginnen toch wel de kleine ergernissen.
Dat hoort er nou eenmaal bij, ten slotte leef je naar zo’n moment toe. Je wilt wel wachten, denken er komt nog wel een betere tijd om te stoppen, maar weet je… er is nooit een juiste dag om het elkaar mede te delen.


Trouwring

Je weet ook dat de dag komt dat je trouwring af gaat en dan blijft er een kale vinger over. Ik dacht, dat is niet erg, maar weet je na 20 jaar is zo’n ring echt een beetje van jou geworden en het gemis was er al snel. Ik wilde iets nieuws ervoor terug en ging op zoek naar een soort van ‘vrij’ ring.

Zinzi, Jewels, sieraden, ring, armband, ketting, brandfield, beautysome, smartwatch

Zinzi Jewels ring

Ik belandde op de website van Brandfield.nl en zag daar hele mooie ringen die prachtig zouden staan als vervanging van mijn trouwring.
Een paar favorieten van diverse merken ging ik bewaren op mijn iPad en maakte een collage, eigenlijk wilde ik geen goud, maar hield die optie toch open.

Dat er een steentje in moest zitten, daar was ik zeker van, want die had ik destijds niet gekozen en altijd toch wel spijt van gehad.


Buiten deze 6 had ik nog een nummer 7 en die is het uiteindelijk geworden!

Zilver en Zirkonia

De keuze werd dit mooie zilveren ringetje van Zinzi Jewels met Zirkonia steentjes. Ik koos juist voor dit subtiele ringetje, wellicht komt er nog een ring bij en kan met mooi bij elkaar aanschuiven.

Zinzi, Jewels, sieraden, ring, armband, ketting, brandfield, beautysome, smartwatch

Als je dan toch aan het online shoppen bent, ja een vrouw en sieraden dat is een goede match, ga je kijken of je er een leuke set van kunt maken en dat lukte! Ik koos er een bijpassende armband bij!
Ook deze heeft een bar bezet met Zirkonia steentjes, in het zelfde patroon als de ring.

Zinzi, Jewels, sieraden, ring, armband, ketting, brandfield, beautysome, smartwatch

Het leuke is dat ik al een setje Zinzi Jewels oorbellen had met Zirkonia steentjes en zo maak je het nog completer.
Dat is het leuke als je bij 1 merk blijft qua sieraden.

Zinzi, Jewels, sieraden, ring, armband, ketting, brandfield, beautysome, smartwatch

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

En dan start je opnieuw met een heel ander leven. Want wat samen was is nu alleen. Na een paar maanden sport loos te zijn ga ik weer mijn strakke schema oppakken en ook weer meer controle pakken op mijn beweging. Een smartwatch past daar natuurlijk ook bij! Gelukkig hebben ze bij Brandfield daar een ruime keuze in en ging ik alvast op zoek naar een exemplaar.
Wauw, dan stuit je op deze Fossil smartwatch die helemaal in de stijl is van de Zinzi Jewels en dus is het gewoon een win win situatie!

Al met al moet ik zeggen dat het scheiden toch wel een impact heeft, maar je mag jezelf nooit wegcijferen. Voor jezelf iets uitkiezen of gewoonweg kiezen is niet egoïstisch het is eerder een juiste beslissing om weer gelukkig te zijn.

 

Brandfield#samenwerking

Like
1
  Tessa Bowie
  4 Mar 2020
  4:14pm

  Mooie sieraden heb je uitgezocht. Veel draag plezier

  debbeautygoddessnl
  8 Mar 2020
  7:54am

  Wat een prachtige set heb je uitgekozen, heel mooi. Ook begrijpelijk dat je je trouwring mist als sieraad, je hebt het toch heel lang gedragen en bent er gehecht aan geraakt. Goed dat je nu een andere mooie ring met een andere betekenis op deze plaats draagt. Veel plezier ermee!

Laat een reactie achter!