Besos, Carner, Barcelona, bloemig, geur, parfum, Bijenkorf, kusjes, review, Beautysome

Zoete kusjes xxx | Besos by Carner Barcelona

CARNER BARCELONA-parfums ademen de mediterrane en bruisende ziel van Barcelona! De Parfums worden volledig op ambachtelijke wijze vervaardigd in Barcelona en bevatten zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze parfums zijn onderling te combineren voor een nóg intensere geurbeleving.

Besos | Carner Barcelona

Een zwoele samensmelting die aandacht vraagt, een warme en verleidelijke geur. Een “kom-hier” kus, sensueel en een diepe indruk achterlatend voor meer. Besos heeft een gevoel van romantiek met een robuuste tint van lust. Noten van zwarte peper, mandarijn, jasmijn en vanille vermengen zich voor een aromatische explosie van passie. De verslavende mix van kruiden en bloemen prikkelen de zintuigen en wekken emoties op.

Vertaald van Carner Barcelona

Besos, Carner, Barcelona, bloemig, geur, parfum, Bijenkorf, kusjes, review, Beautysome

Geurnoten:

Topnoten: Italiaanse bergamot, Madagascan zwarte peper
Hartnoten: Jasmijn sambac Iris absolute
Basisnoten: Benzoin uit Laos, Vanille, Musk

Eerste kennismaking

Ik mocht afgelopen week voor het eerst kennismaken met het merk Carner. Ik ben het type dat vaak bij 1 merk blijft hangen en in mijn geval weten jullie wat mijn favoriet is… Thierry Mugler.
Het is dan ook best moeilijk als je een fan ergens van bent om ook eens een andere geur te proberen. Gelukkig ben ik heel flexibel en kreeg die dag allerlei heerlijkheden voor mijn neus gepresenteerd. En nog leuker is het als dat gebeurd door een charmante man.
Ik moet zeggen dat de kruidige geuren mij heel erg bevallen, 1 van die geuren was CUIRS, houtachtig met een warme leer sensatie. I love it!

Besos, Carner, Barcelona, bloemig, geur, parfum, Bijenkorf, kusjes, review, Beautysome

Een andere, meer bloemige geur die gepresenteerd werd was LATIN LOVER, mijn blogcollega Bianca was helemaal in love met deze geur, terwijl ik het een tikkie te zoetsappig vond (gelukkig is er voor ieder wat wils).

Na afloop kregen we een Goody Bag mee en tot grote verbazing kregen wij allemaal een geur van 50ml mee. Bianca had haar Latin Lover, ik had Fig Man (ook heeeeel lekker) en Judith die ook met ons meeliep richting station had Besos.
Nu wist ik dat Judith dus helemaal dol was op Fig Man en heb met haar geruild, tja ik was gek op die CUIRS en die zat er niet bij, dan maakt het mij verder niks uit.

Besos, Carner, Barcelona, bloemig, geur, parfum, Bijenkorf, kusjes, review, Beautysome

Dus nu moest ik wel aan Besos gaan wennen… kon ik deze bloemige geur wel waarderen?

Sonja en Besos

De eerste keer dat ik deze opspoot had ik echt spijt dat ik geruild had. Wat een frisse geur, bah… niks voor mij!
Toch wilde ik de geur een tweede kans geven en toen ik mijn moeder over de leuke presentatie van het event vertelde en de merken liet zien, spoot ik Besos van Carner Barcelona nog eens op… mmmmm, nu rook het al weer een stuk anders.
Het kan door mijn hormonen komen, dat mijn huid anders is, zuurder of juist zoeter… maar deze keer werd ik er een stuk vrolijker van.

Besos, Carner, Barcelona, bloemig, geur, parfum, Bijenkorf, kusjes, review, Beautysome

Soms moet een geur en jouw persoonlijkheid aan elkaar wennen en dat is de reden dat ik vaak een sample vraag in de winkel. Zo kan ik een geur op diverse dagen dragen en er achterkomen of we met elkaar matchen!

En nu? Nu zijn Besos en ik beste maatjes! Het is de geur die ik naast Mugler en mijn andere geuren vaak pak, het is de ideale geur bij warmer weer!

Verkoop:

Bijenkorf: 100 ml.: 150,00/50 ml.: 96,00 (niet bij Bijenkorf).

 


Historie

De in Catalonië geboren Sara Carner heeft vanaf jongs af aan al een voorliefde voor geurkaarsen en parfumflesjes. Op latere leeftijd vertrekt ze samen met haar man naar New York om dan toch haar droom te verwezenlijken. Na jaren ervaring op te hebben gedaan bij de beste cosmetica merken en luxueuze parfumhuizen richt ze in 2009 haar eigen merk op; Carner Barcelona.

In samenwerking met grote parfumeurs zoals: Daniella Andrier, Christophe Raynaud en Sonia Constant (bekend van: Prada Infusion d’Iris, Paco Rabanne 1 Million en Escada Absoluty Me) heeft ze verschillende geuren ontwikkeld. Na jaren gedroomd te hebben wordt dit dan eindelijk werkelijkheid.

Het creëren van unieke geuren kan ze nu eindelijk delen met anderen. In 2010 worden Sara Carners eerste twee creaties gelanceerd. De parfums Tardes en D600 komen op de markt. Volgens Sara Carner is het niet alleen het maken van parfum dat zo speciaal is, ook de herinneringen die een geur bij iemand teweeg brengt, maakt het mooi.

Like
  Marije
  23 Apr 2019
  7:11am

  Oei love alles met Jasmijn dus deze ga ik zeker even ruiken als ik in de Bijenkorf ben.

  Deb
  23 Apr 2019
  1:54pm

  Klinkt als een heerlijke frisse lente geur. Ik denk dat ik ém ook zou waarderen. Mooi flesje ook.

Laat een reactie achter!