Didi, zomermode, blauw, roze, laarsjes, rok, vest, pink ribbon, bos, wandelen, camping

Zomermode op een frissere dag | Didi fashion

Ondanks dat het zomer is, heb ik af en toe het best wel eens koud. De dagen dat mijn zomermode verruild wordt voor een wat meer herfstachtige look zijn die als de temperatuur rond de 16 of 18 graden ligt. Dat hoeven niet meteen sombere kleuren te zijn, kijk maar mee…

Zomermode

Zomermode is vaak een  kenmerk van frisse, vrolijke en vooral bonte mode. De zon die schijnt en we mogen dan wat meer opvallen, het voel je goed gevoel komt meteen bij je naar boven.

Helaas wonen wij in Nederland en wisselt het weer hier enorm, zo zit je in je bikini en zo lig je te klappertanden met een fleece deken op de bank. Dat kan in het bejaardenhuis als het goed gedirigeerd word nog best aardig klinken… 😂

Nu wil ik op die koude dagen niet meteen het droevigste uit mijn kledingkast halen en dit keer koos ik voor een rokje, shirt en lekker vest.

Didi, zomermode, blauw, roze, laarsjes, rok, vest, pink ribbon, bos, wandelen, camping

Locatie | De Boshut Schaijk

Samen met Lia, mijn NLP coach, ging ik dinsdag naar een leuke locatie in Schaijk. Gezellig een kopje koffie met een lunch. Lia vroeg of ik een keer wat voor haar kon betekenen en dat hebben wij die middag uitgevoerd. Ondertussen nam ik natuurlijk ook gebruik van die gelegenheid en vroeg of ze een paar kiekjes van mij kon schieten!

Maar eerst even gezellig kletsen en iets lekkers dus…

Retro, huur, caravan, bos, schaijk, Brabant

Door de bomen…

Als je ooit een fijne NLP coach nodig hebt, doordat je door de bomen het bos niet meer ziet? Ik heb zoveel van Lia geleerd dat ik haar echt kan aanraden, daarbij zijn jullie getuigen van mijn transformatie en daar was Lia een deel van, hier schreef ik al eens een artikel over.

Didi Fashion

Het rokje is van Didi Fashion en dat heb ik al weer een tijdje in mijn kledingkast. Ik kocht het voor mijn verjaardag. Echter ik droeg het destijds met een roze hemdje, helaas heb ik die verknald in de was. Ik heb daar nu een soort van Batik achtige look aan gegeven met chloor… ach, wie weet word het nog hip!

Didi, zomermode, blauw, roze, laarsjes, rok, vest, pink ribbon, bos, wandelen, camping

Het printje is een soort van pepertjes bladmotief, het valt niet eens op wat het is. Het valt lekker zwierig en heeft nog een strook onderaan de rok die naar de zijkant toeloopt alsof het een overslagrok is.

De band is elastisch en dat zit heerlijk, echter nu ik afval moet ik wel oppassen dat mijn rok niet opeens onderaan mijn knietjes hangt.

Didi, zomermode, blauw, roze, laarsjes, rok, vest, pink ribbon, bos, wandelen, camping

Didi, zomermode, blauw, roze, laarsjes, rok, vest, pink ribbon, bos, wandelen, camping

Het shirtje is van Shoeby, het had eerst nog een froesel aan de mouwen, maar die heb ik eraf geknipt, werd gek van de bobbels in mijn vest.

Het vest is van Lola Liza.

De laarsjes komen van de Aldi.

En de sjaal is van Pink Ribbon.

Oorbellen komen van dacht ik het Kruidvat.

Didi, zomermode, blauw, roze, laarsjes, rok, vest, pink ribbon, bos, wandelen, camping

Zo zie je maar dat de zomermode op een druilerige dag nog best fleurig kan zijn, met een vestje zit je altijd goed, zodra het warmer word kan het makkelijk uit en is makkelijk over je arm te dragen of in je tas, kwestie van goed opvouwen.

Wat draag jij op een minder zonnige dag in de zomer?

#fotografie Lia van Dijck

Like
1
  bychristiana
  19 Jul 2019
  5:13am

  Ik vind de rok prachtig! Zo’n soort paarstint vind ik heel herfstig aandoen, de foto’s passen er ook zo goed bij. Ik weet de laatste tijd soms ‘s ochtends niet meer wat ik aan moet trekken. Dan is het weer fris, dan gaat het plotseling regenen en volgens mij wordt het volgende week weer dertig graden. Je moet eigenlijk standaard een paraplu en een zonnebril bij je hebben!

  Daphne - verdraaidmooi
  31 Jul 2019
  4:59pm

  Ik ben echt dol op dat vestje! Daar heb ik er ook tig van in mijn kast.

Laat een reactie achter!