Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Zomerse make-up met zwoele kleuren | G’day Sydney

Essence heeft weer mooie make-up producten in de schappen liggen en hier en daar druppelen de lente & zomertinten weer binnen.
Om jullie alvast te charmeren voor de nieuwe ‘snoepjes’ van Essence heb ik een paar producten voor jullie geswatcht en een eyelook gemaakt met het G’day Sydney palette.
Natuurlijk komt het mooie Hey Cheeks ook aanbod.

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Hey Cheeks | Blush palette 5,99

Het Essence Hey Cheeks Blush, Bronzer & Highlighter Palette bevat zes superzachte texturen. Het brengt matte en glanzende kleuren samen. Ze blenden perfect op je huid.De harmonieuze kleuren passen bij elk huidtype en verzekeren je van een frisse look.

Ik trap af met het Hey Cheeks palette, dit was voor mij een verassing dat er zoveel mooie tinten inzitten die ik zelf echt ook nog graag gebruik.
De kleuren zijn, op de lichtste na, best goed gepigmenteerd.

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Een blush hoeft van mij ook niet op te vallen, dat je ergens komt, het licht verkeerd valt en je eruit zit als een Clown. Ik zag het laatst bij iemand maar durfde er niks van te zeggen. En eigenlijk baal ik er wel van, want het was haar wellicht niet opgevallen. Goed, daarom altijd in diverse spiegels even je look checken!

G’day Sydney | Oogschaduwpalette 6,99

Babe,… you look stunning!!! Wat een mooi palette heeft Essence uitgebracht! Het G’day Sydney palette heeft 9 prachtige tinten, heel aards vind ik. En dat sluit mooi aan op het modebeeld wat betreft de Safari look met kaki kleuren en vooral de crème tinten!

Ik maakte de swatches en sloeg even achterover! De kleuren hebben allen een metallic effect…

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Deze zijn gemaakt zonder, lees zonder primer! Gewoon met mijn vinger! Wat een glamour… en toen kwam ook wel de schrik, want zal mij dit wel staan? Ach weet je wat, we zullen het wel zien, want ik hoopte natuurlijk op een grote Ja!

Insta Perfect Highlighter | 3,59

Met de Essence #Insta Perfect 10 Gold Addiction Liquid Highlighter ga je voor een natuurlijke all over glans. Gebruik de highlighter solo of voeg een paar druppels toe aan je foundation.

Ik moet even zeggen dat ik wel eens geprobeerd heb een paar druppels toe te voegen aan mijn foundation, maar eerlijk gezegd zag ik er geen verschil in! Of ik heb echt slechte ogen gekregen!! Enfin… liever een beetje op mijn vingertop en dan deppend aanbrengen!

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

De kleur is op zich heel mooi, vooral als je een lichtere huid hebt. De highlighter is er in 2 tinten.

Eyeliner | The Dip | 2,59

Dankzij de stevige punt breng je deze Essence The Dip Waterproof Eyeliner gemakkelijk en nauwkeurig aan. Met de eyeliner creëer je een perfecte lijn op je oogleden.

En waterproof… vooral nu het hooikoorts seizoen is aangebroken is dit voor mij echt wel een heel fijn product. Mijn ogen tranen nu veel en ik moet zeggen dat ik liever niks opdoe, maar ja, je wilt ook wel eens er mooi opgemaakt uitzien en een eyeliner met deze pigmentatie, intens zwart is zeer zeker een toppertje!

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus

Het puntje is echt heel fijn en beweegt goed met je mee.. waardoor je wing met een finesse gezet kan worden!
Remove deze eyeliner met een goede remover, speciaal voor waterproof make-up!

The look

Essence, zomer, lente, 2019, nieuw, Sydney, oogschaduw, palette, blush, eyeliner, glow, beauty, 50 plus, 5Super toch?
Wat vind jij van deze make-up?

Uitverkocht? Kijk dan online bij KRUIDVAT!

Kijk ook eens bij deze mooie Essence producten!
En doe je al mee met de Winactie op mijn Instagram?

Like
  bychristiana
  6 Mar 2019
  7:05am

  Haha, zoals jij schrijft; ik HOOR het je gewoon zeggen; ‘En toen kwam de schrik, zal het mij wel staan?’ Nou, het staat je PRACHTIG! Wat een mooie, zomerse look.

  Nancy
  6 Mar 2019
  7:20am

  Mooi! Ik heb een vraagje over Pupa. Ik zal je straks even appen als je dat goed vind!

  Deb
  6 Mar 2019
  8:01pm

  Hele mooie look heb je gemaakt. De kleuren heb je mooi gecombineerd. De groene tint staat je ook erg goed. Heb jij ook zo’n last van hooikoorts? Vervelend he! Ik loop (zonder mijn medicijnen) de hele dag te niezen en inderdaad bij tranende ogen is waterproof mascara en eyeliner (die ziet er ook heel goed uit) echt een must!

Laat een reactie achter!