Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome, BOOTIEZ, pin, broche

Zomerse outfit met een luchtige top

Voor mijn verjaardag mocht ik van mijn moeder een cadeau uitzoeken… of ik ook net als mijn zus een plant wilde? Uhm, mam, mag ik iets anders? We waren een paar dagen voor mijn verjaardag  in Uden aan het winkelen toen ik daar een nieuwe winkel zag. Natuurlijk moest ik daar even naar binnen!

In eerste instantie dacht ik, daar zal vast wel alleen maar jeugdig spul liggen, toch liepen wij door en werden spontaan aangehouden… welkom bij onze nieuwe winkel, hierbij een korting van 10 euro bij aankoop vanaf minimaal 20 euro! Oh wauw… korting klinkt altijd goed!

[tx_heading style=”default” heading_text=”WELKOM BIJ THE COTTON CLUB” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wellicht klinkt dit jou heel bekend in de oren, ja je hebt het denk ik al geraden, dit is een merk dat The Sting ook verkoopt. Echter nu is er dus een eigen winkel met deze naam.

Het doet heel fris aan de winkel en was ruim opgezet. De prijzen vind ik ook nog eens betaalbaar (ook als je kleedgeld krijgt) en het assortiment is vooral gericht op 20+. Of zie ik dat verkeerd?

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome

Foto’s: The Sting, MooiUden.nl, Kliknieuws.nl

Goed, ik snuffelde wat rond en zag er toch wel leuke item tussen hangen die deze inmiddels 50-tiger ook nog aan kon. Vooral de vrolijke broeken en kleurrijke t-shirts (in het andere deel van de winkel vond je de wat kleurige kleding).

En toch koos ik iets wits! Nou ja, gebroken wit. Het leek mij een leuke afwisseling op mijn zo saaie zwarte stuk kledingkast.

[tx_heading style=”default” heading_text=”COTTON CLUB | TUNIEK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het is een soort van tuniek geworden, transparant met vrolijke franjes! Wie had dat gedacht? Nu moest ik wel nog een witte bh kopen en wit hemdje, hahaha… ik maakte het mijzelf weer eens moeilijk! Ik en een witte bh… yuk, maar goed ik slaagde bij de Zeeman!

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome

De tuniek heb ik in een grotere maat gekocht, omdat er weinig, nou geen, rek in zit heb ik vaak moeite om mij aan & uit te kleden. Een maatje groter is dan mijn redding. Want ja, ik heb wel eens peentjes gezweet in pashokje dat ik niet meer eruit kwam, dat ik knel zat en door mijn schouder dus echt in paniek raakte.

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome

Bij de outfit draag ik de beige jogger Chino van Only. En de witte sjieke gympen van Shoeby Fashion. Mocht het frisser worden, dan kan ik mijn witte hemdje, ook van Zeeman nog verruilen voor een wit shirt met lange mouwen en die nonchalant oprollen.

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome

Deze tuniek is natuurlijk ook heel mooi over een witte bikini en dan te dragen op het strand als je nog wat onzeker bent over je lichaam.

Nu ik een maat groter genomen heb, zie ik wel dat het mij wat dikker maakt dan ik eigenlijk ben. Of ben ik toch na deze maand van vreten aangekomen? 🤔 hahaha, het bomt mij niet, want binnenkort op vakantie ga ik ook lekker genieten. In september start ik weer met actief trainen en eten!

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome

Mijn moeder heeft wederom de foto’s gemaakt, echter toen ze weg was bedacht ik dat ik een accessoire vergeten was, die ik bij deze outfit gepland had.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BOOTIEZ | Broche/pin” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Bij het BLOGGERS AND BRANDS event in den Haag kregen we allemaal een tof hoedje mee en een hele mooie verrassing van BOOTIEZ. 

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome, BOOTIEZ, pin, broche

Gaaf hè? Het heeft mijn lievelingskleur in zich! Dit noemen ze een kever, maar ook wel Scarabee.

De scarabee was hét symbool van wedergeboorte en was dat niet zonder reden, want het zo typisch Egyptische kevertje was gebaseerd op een écht bestaand diertje: de mestkever ‘Scarabaeus sacer’. Deze rollen met balletjes mest of modder, alwaar de vrouwtjes hun eitjes inleggen. Het schijnbaar spontane eruit kruipen van de jonge kevertjes, alsof ze vanuit het niets uit de mestballetjes kwamen, interpreteerden de oude Egyptenaren als symbool voor ontwikkeling en nieuw leven.

Cotton Club, fashion, damesmode, 50 plus, witte, tuniek, kant, katoen, yustsome, BOOTIEZ, pin, broche

Ik hou er van om hoedjes te dragen, helaas is het hier in Nederland niet zo alledaags! Zo jammer! Maar denk jij dat ik mij daardoor laat weerhouden?

Het bloemetje op mijn hoed komt uit mijn rommellade, ik bewaar nog wel eens wat. En je kent het spreekwoord… ‘Ben je boos? Pluk een roos, zet die op je hoed, dan komt het vast wel goed!’

Ik kreeg de tuniek cadeau! Hij kostte 29,95 echter er ging nog 10,00 af dus mama betaalde 19,95! Dat is nog eens fijn shoppen! 

 

Like
  Nancy Baten
  28 Jun 2018
  6:14am

  Wat mooi! Super coole tuniek! En die broche is prachtig zeg. Ik denk dat die tuniek ook geweldig staat op denim shorts! Hele mooie outfit!

   YuStSoMe
   28 Jun 2018
   7:39am

   Ja, ik denk dat ik dat voor de vakantie meeneem!

  Deb
  28 Jun 2018
  8:52pm

  Mooie zomerse tuniek, lijkt me ook heerlijk luchtig! Staat je mooi. Hoedje is ook erg leuk, broche staat er goed bij. niet iedereen kan ze even goed hebben maar ik vind dat ie jou super leuk staat!

  Wendy
  30 Jun 2018
  5:16am

  Die staat je leuk. Lief van je moeder dat je ook wat anders als een plant mocht uitzoeken.
  En de tip van een rode bh klopt echt, valt missvhien nog wel minder op dan een witte.
  Veel plezier ermee.

  bychristiana
  30 Jun 2018
  6:17pm

  Wat een mooie outfit, je hebt het ook heel stijlvol gecombineerd! Ik vind dingetjes voor op je hoofd ook zo leuk, zo ook dit hoedje. Is die kever nu een broche? Erg leuk!

  Natascha - BeautyOpinie
  30 Jun 2018
  6:35pm

  Leuke outfit Sonja, Bohemian summer girl 🙂

  Joyce Elise
  8 Jul 2018
  11:24pm

  Wat een geweldige outfit! Ik vind de tuniek erg leuk!

Laat een reactie achter!