Louis, widmer, suncare, sunprotection, sun, face, UvA, UVB, beauty, skincacer, huidkanker, zon, allergie, beautysome

Zonnebescherming voor het gezicht SPF 30 | Louis Widmer

De eerste tuin- of terrasjesdag, zee en strand… wie verlangt er niet naar de zon in de lente en de zomer! En we hebben de afgelopen dagen al heel wat zon mogen ontvangen.

Louis Widmer, expert in dermatologische huidverzorging van Zwitserse topkwaliteit, biedt een doeltreffende lijn met hoogwaardige zonnebeschermingsproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en staan garant voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin.

Het assortiment zonnebeschermingsproducten van Louis Widmer is klinisch getest, beschermt alle huidtypes en is nauwkeurig afgestemd op wat de huid daadwerkelijk nodig heeft. De producten worden optimaal door de huid verdragen en bevatten bestanddelen die verzorgen én hydrateren. Bijna alle zonnebeschermingsproducten zijn verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde versie als 100% zonder parfum.

Louis, widmer, suncare, sunprotection, sun, face, UvA, UVB, beauty, skincacer, huidkanker, zon, allergie, beautysome, zonnebescherming

Zonnebescherming én anti-ageing dagverzorging in één met de Sun Protection Face 30

Speciaal ontwikkeld voor het gezicht, is de Sun Protection Face 30 van Louis Widmer, een zonnebescherming én dagverzorging in één handige tube. De formule bevat een combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters. Het toegevoegde RonaCare® AP (Advanced Photoprotection) biedt een geavanceerde bescherming voor de lipiden in de epidermis, waardoor uitdroging van de huid onder invloed van UV-licht wordt voorkomen.

Louis, widmer, suncare, sunprotection, sun, face, UvA, UVB, beauty, skincacer, huidkanker, zon, allergie, beautysome, zonnebescherming

Dit geavanceerde ingrediënt zorgt er tevens voor, dat de UV-filters onder invloed van (zon)licht toch stabiel blijven en gedurende een lange periode optimaal hun beschermende werking behouden. Het anti-ageing ingrediënt Matrixyl® 3000 op basis van o.a. peptiden heeft een krachtige anti-rimpelwerking. Het stimuleert de productie van collageen in de huid en remt veranderingen in het afweersysteem die als gevolg van veroudering plaatsvinden.

Panthenolen het aminozuur L-Arginine verzachten de geïrriteerde huid en optimaliseren de hydratatie van de huid. Met deze slimme 2-in-1 musthave voor de zomer creëer je een sublieme bruin teint op je gezicht én behoud je een gezonde, mooie én langdurig jeugdige huid!

Louis, widmer, suncare, sunprotection, sun, face, UvA, UVB, beauty, skincacer, huidkanker, zon, allergie, beautysome

Enkele belangrijke punten:

 • Hoge bescherming dankzij de combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters
 • Anti-ageing verzorging voor de gevoelige huid van het gezicht
 • Dringt snel in de huid en laat geen vette film op de huid achter. De huid wordt weer zacht
 • Het antirimpelbestanddeel Matrixyl® 3000 heeft een antirimpelwerking. Testen bewijzen het: na twee maanden gebruik: 45 % minder rimpels
 • Panthenol en L-Arginine (aminozuur) verzachten de geïrriteerde huid en optimaliseren de hydratatie van de huid
 • RonaCare® AP «Advanced Photoprotection»:­ drievoudig beschermingsmechanisme

Louis, widmer, zonnebescherming, suncare, sunprotection, sun, face, UvA, UVB, beauty, skincacer, huidkanker, zon, allergie, beautysome


Wees zuinig op je huid!

Op de website van Louis Widmer vind je heel veel informatie over zonnebescherming! Ik zelf vind dat een goede zaak, want de zon kijkt erg mooi, maar kan jou op latere leeftijd te pakken nemen en zit je met huidkanker.

Louis, widmer, suncare, sunprotection, sun, face, UvA, UVB, beauty, skincacer, huidkanker, zon, allergie, beautysome

Ook voor een allergische huid, die niet goed tegen de UV straling kan, heeft Louis Widmer zonnebescherming in huis.

Louis, widmer, suncare, sunprotection, sun, face, UvA, UVB, beauty, skincacer, huidkanker, zon, allergie, beautysome

Mijn ervaring

Ik heb de crème getest en moet zeggen dat het een hele fijne en goede crème is, ook als dagelijkse gezichtsverzorging. Wel uitkijken met je ogen, als je nog wat residu op je vinger hebt en per ongeluk in je oog wrijft, deze meteen uitwassen! Ja, ik heb die ervaring nu ook…

De crème is rijk, toch trekt deze heel goed in. En een lichte glans blijft achter, dit kun je met een poeder wat wegwerken.

Gelukkig heb ik geleerd, door een nare ervaring bij mijn moeder, dat ik goed moet smeren en bijna al mijn verzorging voor het gezicht bevat SPF. Sowieso ook omdat ik heftig reageer op zonlicht.

Wetende dat deze crème ook op de langere termijn zorgt voor een minder verouderde huid vind ik een prettig pluspunt! Helaas heb ik het te kort getest om dat aan jullie te bevestigen.


Waar te koop?

Louis Widmer Sun Protection Face 30​​​       20,20/50 ml

De producten van Louis Widmer  zijn  verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link:  https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/

 

Like
  Daphne - verdraaidmooi
  26 Apr 2019
  6:44pm

  Ik heb deze crème toevallig vandaag ook ontvangen. Ik ben heel benieuwd. Hij klinkt in ieder geval al erg goed!

  Natascha - BeautyOpinie
  29 Apr 2019
  7:09pm

  Hij staat hier ook in de badkamer, hij is fijn!

  Deb
  30 Apr 2019
  6:19pm

  Ideaal dat je ’em ook als dagcrème kunt gebruiken. Ik vind Louis Widmer een fijn merk, de ingrediënten die ze gebruiken zijn ook zeer ok en vind de producten ook goed betaalbaar. Heb er eens een handcrème van gehad en die beviel ook erg goed.

Laat een reactie achter!