ZZAZEN® | Schoonheid van binnenuit | review Fish Collagen

Het behoud van een jonge, mooie huid is voor velen van ons belangrijk. Collageen speelt hier een belangrijke rol in. Collageen wordt op een natuurlijke manier door het lichaam aangemaakt en zit overal in ons lichaam maar voornamelijk in de huid, de botten, de haren, de nagels, het kraakbeen en de bloedvaten. Collageen is verantwoordelijk voor de structuur en de elasticiteit van de huid en is tevens net zo belangrijk voor haren en nagels. Onze huid bestaat voor 70% uit collageen en is ons grootste orgaan dat voortdurend vernieuwd wordt.

Vandaag laat ik jullie kennismaken, of je hebt hier al eens van gehoord, met:

ZZAZEN ® CREATES NATURAL BEAUTY FROM WITHIN


Het gebruik van viscollageen is al jaren een dagelijkse gewoonte in Zuid Amerika en Azië met als doel de huid jong te houden. Na jaren van onderzoek naar dit product en het gebruik hiervan ben ik zo enthousiast geraakt dat ik besloten heb mijn favoriete viscollageen naar Nederland te halen en de ervaring van het gebruik te delen met Nederlandse bewust levende vrouwen.

De naam ZZAZEN komt van ZAZEN en betekent “het vinden van innerlijke rust”. Het symbool op de pot is een Japans beautysymbool. In Japan ligt tenslotte de oorsprong van nutritionele voeding en supplementen. De grijze bolletjes hierin verwijzen naar de structuur van de collageen.

Debby Joannes


ZZAZEN collageen

Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-PROMO

Collageen is een lijmvormend eiwit dat het hoofdbestanddeel vormt van het bindweefsel in het lichaam. Het bindweefsel bepaalt de veerkracht en de lichaamsvorm van de huid. Collageen komt overal in het lichaam voor maar voornamelijk in de huid en in de botten. Collageen is verantwoordelijk voor de soepelheid, de elasticiteit en de structuur van de huid.  Het behoud van collageen  is dan ook het geheim van mooi ouder worden!

Op jonge leeftijd – tot je 25ste levensjaar – wordt via een natuurlijk proces voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, elastisch en stevig te houden. Na je 25ste levensjaar echter neemt de natuurlijke productie van collageen in het lichaam af met 1,5% per jaar, dit betekent dat de hoeveelheid collageen op je 35ste met 15% is afgenomen en op je 45ste zelfs met 30%. Hierdoor veroudert de  huid en ontstaan er rimpels. Het is daarom van belang dit gebrek aan collageen aan te vullen met een natuurlijk collageen supplement  aangevuld met vitamine C. Vitamine C is een belangrijke bouwstof voor de vorming van stabiele collageenvezels en stimuleert het behoud van  de normale werking van de huid. Vis collageen is vergelijkbaar met de collageen in ons lichaam en daarom goed verteerbaar en absorbeerbaar.  ZZAZEN® Fish Collagen is een compleet collageen supplement met vitamine C dat de natuurlijke collageen aanmaak in het lichaam stimuleert en zich onderscheidt van andere collageen producten door de hoge kwaliteit van de ingrediënten. ZZAZEN ® bevat peptiden met een combinatie van de juiste aminozuren wat ervoor zorgt dat ons lichaam op een natuurlijke manier weer meer collageen gaat aanmaken. De peptiden zijn goed absorbeerbaar en ze komen vanuit je darmen in je bloed baan terecht.

Wil je echt alles weten over ZZAZEN Fish Collagen, klik dan op de knop!

[otw_shortcode_button href=”http://www.zzazen.com/wp-content/uploads/2013/12/brochure_nl.pdf” size=”medium” bgcolor=”#47a6bc” icon_type=”general foundicon-star” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-silver” target=”_blank”]BROCHURE[/otw_shortcode_button]

Mijn ervaring

Ik heb voor het eerst kennis mogen maken met ZZAZEN. Zelf had ik er nog nooit van gehoord. Toen ik de pot zag, dacht ik in eerste instantie nog dat het een creme zou zijn.
Dus bij het opendraaien, constateerde ik de poedervorm en werd heel nieuwsgierig hoe dat zou gaan werken.

Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-2

Het gebruik

Men neemt 1 groot glas met water.
Een schepje ZZAZEN Fish Collagen (7 gram).
En dan goed doorroeren!

[ezcol_1third] Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-3a[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-3b[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-3c[/ezcol_1third_end]

Het maakt niet uit op welk moment van de dag je het tot je neemt, dat kan voor sommige mensen erg prettig zijn.
Ik ben ook vergeetachtig, echter dit kon ik gelukkig redelijk op een vaste tijd innemen.

De poeder lost goed op en de smaak… ja daar was ik in het begin nog wel even ‘vies’ van.
De gedachte tena lady liet mij niet los. Het had iets in die geur variant. Ook de geur van een luier (niet vol overigens) ik wist het niet precies.
Na een tijdje begon ik er toch aan te wennen, werd het steeds makkelijker. En nu het op is, mis is het zelfs.

Ik kan niet zeggen dat ik mij in die maand dat ik het gebruikt heb een ander mens gevoeld heb.
En ik zeg altijd dat je zoiets moet ervaren. Ieder lichaam is anders en iedereen voelt het anders.
Wat ik wel gedaan heb ik voor en na foto’s gemaakt.

[ezcol_1half]Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-31mei[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-30juni[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-31mei3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Zzazen-fish-collagen-yustsome-review-collageen-30juni3[/ezcol_1half_end]

Op zich geen wezenlijk, “mega” “ik sta paf” verschil. Echter ik heb een kanttekening…

Mijn huid voelde wel steviger aan, minder ‘los’ vel.
Vooral aan mijn contouren was dit te merken.

Ook de onderhuid lijkt veel steviger te zijn, dikker. Verder had ik ook in het begin veel minder last van mijn stoelgang, helaas was dat maar tijdelijk… 🙁

En dan waar ik zelf ook heel blij mee ben is dat mijn nagels echt weer als vanouds groeien… maar dat weet ik niet zeker, want ik slik ook nog Biotine! Eerlijk is eerlijk!

INGREDIËNTEN

Gehydrolyseerd vis collageen, vitamine C, natuurlijk sinaasappelaroma.
De inhoud van 1 pot ZZAZEN®is goed voor 31 dagdoseringen.
Een pot kost 49,90 per stuk.
Er is ook een aanbieding van 6 potten voor 249,75 (1 pot gratis)!
Dit artikel bevat een product dat ik ter review heb aangeboden gekregen. Het beïnvloed niet mijn mening.

Heb jij al eens een collageen supplement gebruikt in de vorm van pillen, poeders of?

Handtekening

Like
  Babs
  9 Jul 2016
  7:04am

  Jazeker, ik wel. Ik weet zeker dat dit soort middelen goed moeten werken. Waar een crème gewoonweg niet kan komen doet collageen dat inwendig wel.

  Yvonne
  9 Jul 2016
  7:38am

  Wie weet moet je nog langer doorgaan voordat je toch ineens een duidelijker resultaat ziet dan nu. En Biotine voor je nagels? Daar ga ik eens meer over lezen. Fijn weekend!

  Annette
  9 Jul 2016
  2:23pm

  De smaak van Tena Lady? hahaha ik ging stuk echt waar. Ik geloof ook wel dat je collageen beter inwendig kunt opbouwen dan proberen te smeren. Daarvoor komt het helaas niet diep genoeg in de huid. Zou het best eens willen proberen maar die smaak hmmm ik denk nog even na.

  Astrid
  9 Jul 2016
  2:57pm

  Hier had ik nog nooit van gehoord! Verschil vind ik ook moeilijk te zien op de foto’s inderdaad. Misschien dat je dan langer door moet gaan? Wel gaaf om dit zo uit te proberen.

  Jolanda
  9 Jul 2016
  6:24pm

  Ik nog nooit. Had er eerlijk gezegd ook nog nooit van gehoord. Klinkt heel erg interessant!

  Roxanne
  9 Jul 2016
  6:43pm

  Apart product! Door de hoge prijs zou ik het zelf niet snel aanschaffen, op je foto’s is ook geen ‘wauw’ effect te zien. Ik weet ook niet of het realistisch is om een ‘wauw’ effect te verwachten, maar toch….

  Wendy
  9 Jul 2016
  9:07pm

  Tena lady…???! Ik kan me er iets bij voorstellen! Duur zeg..maar fijn dat je verschil merkt!

  Joyce
  9 Jul 2016
  9:53pm

  Ik heb nog nooit van dit soort producten gehoord! Hoop dat je na een tijdje wel goed verschil merkt!

  chucky1012
  12 Jul 2016
  8:43pm

  Interessant!
  Dit ken ik niet.
  Prachtig resultaat en duidelijke foto’s.

  Xoxo

Laat een reactie achter!